Atletico Madridille himoittu maalitykki!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Espanjalaisseura Atletico Madrid on voittanut kilpajuoksun himoitusta hyökkääjästä.

Espanjan La Ligassa pelaava Atletico Madrid vahvistaa hyökkäystään kolumbialaisella Jackson Martinezilla. Kyseessä on hyökkääjä, joka on tehnyt hurjaa jälkeä portugalilaisjätti FC Portossa.

Martinezin sopimus Atletico Madridin kanssa on nelivuotinen ja siirtosumma on noin 35 miljoonaa euroa.

Martinezin perässä juoksivat ueat eri seurat – eikä ihme, sillä hän viimeisteli edellisessä seurassa kolmen kauden aikana 92 maalia 133 ottelussa. Jokaisella kaudella hän vei Portugalin liigan maalikuninkuuden. Mestareiden liigassa Martinez on tehnyt 13 maalia 24 ottelussa.

– Olemme hyvin onnellisia hankinnasta. Jackson Martinez on poikkeuksellinen pelaaja, joka pystyy ratkaisemaan tilanteesta kuin tilanteesta rangaistusalueen sisällä. Hän on isokokoinen, hyvä pääpelaaja, ja laukoo sujuvasti molemmilla jaloillaan, Atleticon urheilujohtaja Jose Luis Caminero hehkuttaa seuran verkkosivuilla.

Martinez suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2009

Martinez teki vuonna 2009 Kolumbian pääsarjan yhden kauden maaliennätyksen 18 osumallaan. Kotimaastaan hän siirtyi meksikolaiseen Jaguares de Chiapasiin, josta hänen tie vei vuonna 2012 FC Portoon. Hänestä maksettiin 8,8 miljoonan euron siirtokorvaus.

Atletico Madrid ei ole ensimmäistä kertaa pelaajakaupoilla portugalilaisjätin kanssa. Aiemmin espanjalaisseura on värvännyt menestyksekkäästi seurasta esimerkiksi hyökkääjätähden Falcaon, joka on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista.

Jalkapallomaailmassa tapahtuu myös Martinezin siirron lisäksi. Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ensimmäiset osaottelut ovat vuorossa torstai-iltana. Veikkaussivut tarjoaa vihjeen otteluun Rijeka – Aberdeen.

Tutustu myös Unibetin livevedonlyöntitarjontaan, jonka avulla pääset seuraamaan urheilua suoraan kotisohvaltasi

Lähde: Atletico Madrid

Lue myös:
Video: Uskomaton hattutemppu Major Leagua Soccerissa!
Fanit painostavat FC Barcelonaa sponsorin vaihtoon!

betway