VIDEO: Atte Engrenin ja KHL-seuran tiet eroavat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 05/01/2016
Jaa tämä...

Suomalaismaalivahti ja venäläisseura eivät jatka yhteistyötä.

Jääkiekon KHL:ssä pelaava Spartak Moskova ja suomalaismaalivahti Atte Engren ovat purkaneet sopimuksensa yhteisymmärryksessä. Moskovalaisseura tiedotti asiasta aikaisemmin tänään nettisivujensa välityksellä.

Engrenin sopimus olisi alun perin päättynyt vasta ensi kauden jälkeen. Päättyneellä kaudella suomalaismaalivahti torjui Spartak Moskovan riveissä 34 ottelua torjuntaprosentilla 90,2. Hänen päästettyjen maalien keskiarvo oli 2,81 osumaa.

Spartak Moskova ilmoitti tiedotteessaan myös, että heillä on lisäksi 13 pelaajaa, joiden sopimus päättyi tähän kauteen. Uuden työnantajan saavat etsiä muun muuassa Jevgeni Bodrov, Casey Wellman, Gleb Klimenko ja Dmitri Korobov.

Engren on pelannut aikaisemmin esimerkiksi SM-liigassa TPS:n ja Lukon vahvuudessa. Edellisen kerran maalivahti on nähty Suomen korkeimmalla sarjatasolla kaudella 2012-2013.

 

NHL-kaukaloissa pelataan illalla erinomaiseen katseluaikaan yksi ottelu, kun Dallas Stars kohtaa St.Louis Bluesin. Ottelusarjassa vuorossa on joukkueiden toinen kohtaaminen.

Peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Sami Vatanen ei tule Leijonien avuksi
Jussi Salonoja perusti Espooseen uuden kiekkoseuran

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa