Bundesliiga: Augsburg - Bayer Leverkusen 17.2.2017 klo 21.30

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Pelaa vihje: Bayer Leverkusen, kerroin 2.33 Unibet>>

Bayer Leverkusen pelaa pettymysten kautta. Se on Bundesliigassa vasta sijalla yhdeksän, Mestareiden liigaan vievään nelospaikkaan on seitsemän pistettä. Augsburgilla menee huonommin, mutta sen odotukset kauden alla eivät olleet Leverkusenin tasolla. Augsburg on nyt sarjassa 13:sta, putoamisrajaan on kuitenkin turvallisen tuntuiset kahdeksan pistettä. Viiden ottelun kuntopuntarissa kummallakin joukkueelle on seitsemän pistettä, eli samalla tavalla tasapaksusti joukkueet puksuttavat eteenpäin. Kumpikin joukkue on talvitauon jälkeen pelannut kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Näillä näkymin kummankin kausi on taputeltu jo hyvissä ajoin ennen ratkaisuotteluita.

Augsburg aloitti kauden heikosti, ja sen nouseminen pois kolmen viimeisen sakista on sille tärkeä parannus. Viime kierroksella Augsburg hävisi Mainzin kentällä 0-2, ja ottelu oli siltä heikko. Ennen Mainz -peliä Augsburgilla oli jopa kahden ottelun putki. Päävalmentaja Baum oli pakotettu tekemään joukkueen avaukseen muutaman muutoksen, ja se saattoi sotkea peliä. Koo oli syrjässä loukkaantumisen vuoksi ja Kohr pelikiellon vuoksi. Halil Altintop tuli peliin vaihtopenkiltä. Kohr tulee tänään melko varmasti takaisin keskikentän puolustavaan rooliinsa. Koo on vieläkin kysymysmerkki, ja Moravek ja Cauiby ovat sairastuvalla. Ykkösveskari Hitzkin taitaa olla pois pelistä, ja jos on, niin hänen tilallaan pelaa Luthe.

Kaksijakoinen vuoden alku

Joulutauon jälkeen Bayer Leverkusen on pelannut sekä surkeasti että loistavasti. Se aloitti vuoden voittamalla kotonaan hankala Hertha Berlinin 3-1, mutta seuraavassa ottelussa se sitten suli tyystin. Kotikentällään Bayer johti Borussia Monchengladbachia 2-0, mutta onnistui häviämään 2-3. Seuraavassa ottelussa Hampurissa Leverkusen oli myös huono, ja hävisi 0-1. Viime kierroksella joukkue sitten voitti kotonaan Eintracht Frankfurtin komeasti 3-0. Bayer oli ottelussa selvsti parempi, se olisi voinut voittaa vieläkin selvemmin. Ero HSV- ja Frankfurt -pelien välillä oli huima, kumpi Leverkusen tulee tänään kentälle?

Huonon HSV -pelin jälkeen valmentaja Schmidt luonnollisesti teki vaihtoja avaukseen. Kärkimies Chicharito oli jälleen pelikunnossa, ja hänellä on suuri merkitys joukkueelle. Hän teki viime kierroksella heti kaksi maalia. Muita vaihtoja ottelussa oli muun muassa loukkaantuneen Tahan jääminen pois, L Bender taas tervehtyi mukaan. Vasta 17-vuotias Havertz pelasi hyvän ottelun. Tänään Leverkusen tullee aikalailla samoilla pelaajilla, Toprak kuitenkin on pelikiellon vuoksi sivussa.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 3.15 – 3.25 – 2.33, ja tässä on syytä laittaa pieni panos vieraille. Leverkusen on muutaman asteen kotijoukkuetta parempi, vaikka onkin alisuorittanut. Chichariton mukana oli merkitsee huomattavan paljon vierailijoille.

Pelaa vihje: Bayer Leverkusen, kerroin 2.33 Unibet>>