Australia - Hollanti 18.6.2014 | Hollanti taas maalinteossa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/03/2018
Jaa tämä...

Hollanti iski viisi Espanjan verkkoon, Australian puolutuksella taitaa pitää kiirettä

Vihje lyhyesti

– Hollanti pieksi Espanjan ensimmäisellä kierroksella 5-1. Espanja mureni aikalailla täysin Robbenin 2-0 -maalin jälkeen. Voitto ei tietenkään kerro Hollannista totuutta, ei se niin hyvä ole, vaikka onkin mukana hyvällä joukkueella. Hollanti on hyvä sekoitus hyvässä kunnossa olevia kokeneempia tähtiä sekä nuoria, lupaavia ja nälkäisiä pelaajia.

– Australia oli alle viidessätoista minuutissa 0-2 -tappiolla Chileä vastaan. Tämän jälkeen ottelu tasoittui ja aussit onnistuivat jopa kaventamaan. Australia oli ennakkoon yksi kisojen heikoimmista, ja se arvio pitää edelleen paikkaansa. Se lähtenee Hollanti-otteluun tarkalla puolustuksella.

– Hollanti on ollut kova maalintekijä viime aikoina. Se teki karsintojen kymmenessä ottelussa 34 maalia, esimerkiksi Unkarin se pieksi kotonaan 8-1. Aika paljon Australia-ottelun kulusta riippuu siitä, milloin Hollanti tekee ensimmäisen maalin. Jos maalin tulo kestää, voi joukkueelle tulla pakkoyrittämistä. Joka tapauksessa Hollanti on aktiivinen ja pitää palloa. Aussit ovat tiukoilla kovalla itseluottamuksela pelaavien Robbenin ja van Persien kanssa.

[ Kerroin että Van Persie tekee ottelun ensimmäisen maalin on 3.50. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Hyvä veto löytyy siitä, että aussit joutuvat rikkomaan paljon ja tuomarin käsi käy korttitaskulla useasti.

Vihje: Australia yli 2,5 korttia, kerroin 2,20 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Hollanti järjesti ensimmäisen ottelukierroksen kovimman näytöksen. Se latoi viisi maalia halitsevan maailmanmestarin Espanjan verkkoon. Australia oli ennakkoarvioissa yksi kisojen heikoimmista maista, joten yksinkertainen päättely olisi, että Hollanti on ottelussa ylivoimainen ja tekee useammankin maalin.

[ Kerroin että Hollanti tekee yli 2,5 maalia on 1.90. Pelaa sitä NordicBetillä 50 € riskittömällä vedolla tästä. ]

Ottelu on kuitenkin hyvin erilainen kuin Hollannin ja Espanjan kohtaaminen. Tuossa pelissä Espanja oli se, joka aloitti aktiivisesti pitäen palloa. Hollanti puolusti ja etsi vastahyökkäyksiä. Espanja teki ottelun ensimmäisen, mutta Hollannin onnistumiset ja Espanjan löperö, melkein ylimielinen puolustaminen, hajottivat espanjalaisten pelin tyystin. Australia-ottelussa hollantilaisten pitäisi olla se aktiivinen joukkue, joka pitää palloa ja jauhaa tekopaikkoja. Se on vielä näkemättä kuinka tämä onnistuu Hollannilta.

Australia oli hieman epäonninen ottelussaan Chileä vastaan. Kisojen yllättäjäksi povattu Chile ei ollut ausseja vastaan mitenkään vakuuttava, muutama erotuomarin tuomio olisi hyvinkin voinut mennä toiseen suuntaan ja pelin tulos olisi voinut olla jotain muuta kuin Chilen 3-1 -voitto. Australia oli Chileä vastaan nopeasti 2-0 -tappiolla, mutta tämän jälkeen aussit saivat pelinsä kasaan ja kavennuksenkin tehtyä. Lopulta ottelu ratkesi vasta yliajalla. Australia pelasi oikeastaan paremmin kuin ennakkoon odotettiin.

Hollannin joukkue on raporttien mukaan hyvähenkinen ja yhtenäinen. Muutaman kokeneemman supertähden lisäksi joukkueessa on paljon nuoria pelaajia. Robben ja van Persie ovat ilmeisesti hienossa kunnossa, he oikeastaan kahdestaan pelasivat Espanjan puolustuksen palasiksi. Kumpikin oli vahvuuksillaan erinomainen, van Persien ensimmäinen puskumaali näytti miten hän tekee maalin hankalastakin paikasta. Robbenin maalit olivat tuttua Robbenia, juoksukilpailussa muut jäävät, pallo haltuun, liike vasemmalle ja vasemmalla jalalla pallo maaliin.

Hollanti on ollut viime aikoina kova maalintekijä. Viimeisissä 11:sta MM-ottelussa karsintapelit mukaan lukien se on tehnyt vähintään kaksi maalia jiokaisessa ottelussa. Australia pelannee erityisen varovasti, Chilen kaksi nopeaa maalia lopetti edellisen ottelun alkuunsa. Joukkueella ei ole paljon mahdollisuuksia kokoonpanomuutoksiin, Spiranovic oli epävarma puolustuksessa, joten ehkä McGowan tulee hänen tilalleen. Hyökkäys lepää aikalailla kärkimies Tim Cahillin varassa, hänen onnistumisensa on kaikki kaikessa Australialle.

Hollanti haluaa voittaa lohkon, jolloin se voi välttää ensimmäisellä pudotuskierroksella A-lohkon ykkösen, eli ilmeisesti Brasilian. Espanja-ottelun alussa joukkueen puolustus oli jossain määrin epävarma, mutta 5-1 -voiton jälkeen ei lähdetä muuttamaan joukkuetta.

 

Perustelut vihjeelle

Ottelun voitto- ja totals-kertoimista ei tunnu löytyvän pelattavaa. Hollanti on Espanja-voiton jälkeen nostettu noin 83 prosentin suosikiksi. Se ei kyllä aivan pidä paikkaansa, mutta Asutraliallekaan ei oikein voi peliä laittaa, sen verran heikko joukkue on. Australia otti Chileä vastaan kolme korttia ja ottelu tullee olemaan aika samanlainen. Australia yli 2,5 -korttia antaa Bet365:llä kertoimen 2.20 ja se kannattaa laittaa lapulle. Hitaammat aussit ovat joka tapauksessa pulassa Robbenin ja van Persien kanssa, joten viikate heiluu.

Vihje: Australia yli 2,5 korttia, kerroin 2,20 Bet365

Veikkaussivut | Anssi