Australia - Puola | Olympialaiset 6.8.2012

Puola murskavoittoon Australiasta?

Australia (+16,5) - Puola, merkki 2, kerroin 1,87 Betsafe
Australia (+2,5 erää) - Puola, merkki 2, kerroin 1,46 Betsafe 

NÄIN SAAT 50 EURON RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€:n riskittömän vedon. Katso ohjeet alta!

SAAT RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE TÄSTÄ >>

Lontoon Olympialaisia, A-lohkon osalta päivän ensimmäisessä miesten lentopallo-ottelussa Australia saa vastaansa Puolan. Ottelussa on vain yksi jättisuosikki ja se on Puola. Oikeastaan Puolalla on kaikki mahdollisuudet voittaa koko mestaruus. Puolalla on kasassa loistava joukkue eikä Australiasta ole hyvin todennäköisesti sen pysäyttäjäksi. Australia on oikeastaan koko turnauksen heikoin joukkue. Henkilökohtaisesti sanottuna on vaikeaa kuvitella Australian pystyvän pitämään ottelua tasaisena. Mikäli ensimmäinen erä menee jo selkeästi Puolalle, todennäköisesti tiedossa on rumat lukemat.

Puola lähtee kamppailuun lohkossa sijalta kaksi. Puola on tasapisteissä yllättäjän, Bulgarian kanssa. Puolalla on hyvät mahdollisuudet lohkovoittoon. Australialla ei ole mitään asiaa jatkoon. Australia on voittanut vasta yhden ottelun. Sillä ei tehdä tässä vaiheessa pahemmin mitään. Kahdessa viime ottelussa Puola on voittanut molemmat häviämättä erääkään!

Ennen Olympialaisia Puola osallistui Maailmanliigaan sekä Hubert Wagner Memorial -turnaukseen. Kumpikaan ei ihan heikosti mennyt, Maailmanliigassa Puola voitti koko turnauksen ja jälkimmäisenä mainitussa kilpailussa tuloksena oli kolmesta ottelusta kolme voittoa.

Veikkaussivut | Tuomas 

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)