Australian Avoimet alkavat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Kauden ensimmäinen Grand Slam pyörähtää käyntiin ensi yönä.

Tennisfaneille hyviä uutisia! Kauden ensimmäinen Grand Slam pyörähtää käyntiin Suomen aikaa tulevana yönä ja heti tiedossa on useita erittäin mielenkiintoisia otteluita. Suomalaiskatsojille heti alkuun voidaan todeta, että Jarkko Nieminen ei pelaa vielä tulevana yönä. Todennäköisesti Nieminen pelaa ottelunsa vasta toisena pelipäivänä. Nieminen kohtaa ensimmäisellä kierroksella Saksan Tommy Haasin. Kokenut Tommy Haas on kokenut urallaan paljon loukkaantumisia, mutta parhaimmillaan Haas pystyy selviytymään edelleen Grand Slameissa pitkälle.

Miesten turnauksessa suosikit ovat tutut! Todennäköisesti kolmikosta Serbian Novak Djokovic, Iso-Britannian Andy Murray sekä Sveitsin Roger Federer myös tällä kertaa löytyy turnauksen suurin voittajasuosikki. Kuka voi sitten yllättää? – On tällä hetkellä täysin mahdotonta nostaa ketään muuta kolmikon kanssa tosissaan taistelemaan sijoituksista kärjessä. Esimerkiksi Kanadan nuori Milos Raonic on saanut kaudelle surkean alun eikä esimerkiksi Puolan huippulahjakasta Jerzy Janowicziä ole kuitenkaan syytä asettaa suosikkien joukkoon.

Naisten turnauksessa mukana on useita pelaajia, joilla on mahdollisuuksia menestyä erittäin pitkälle turnauksessa! Esimerkkinä voidaan mainita heti alkuun Puolan Agnieszka Radwanska, Venäjän Maria Sharapova, Valko-Venäjän Victoria Azarenka sekä tietenkin Serena Williams. Lähtökohtaisesti Williams on turnauksen suurin voittajaehdokas, sillä parhaimmillaan Williams on täysin omaa luokkaansa, mutta uuden kauden alussa pelivire ei välttämättä ole parhaalla mahdollisella tasolla. Myös Australian Samantha Stosuria sekä Kiinan Li Nata kannattaa seurata turnauksen aikana.

Veikkaussivut | Tuomas