Australian Avoimissa vain parhaat jäljellä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Huomisesta lähtien Australiassa pelataan jo paikoista välieriin!

Australian Avointen ensimmäinen viikko on takana päin ja neljännen kierroksen ottelut on saatu käytyä läpi. Viimeisessä neljännen kierroksen ottelussa Kanadan nuori Milos Raonic joutui taipumaan Sveitsin Roger Federerille suoraan kolmessa erässä. Raonic oli ehdottomasti pettymys, sillä edelleen lopullinen läpimurto Grand Slam -tasolla on kanadalaisen osalta tekemättä. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän tiebreakissa, jota Raonic ei pystynyt voittamaan. Siinä vaiheessa Raonicilta loppui usko voittamiseen. Joka tapauksessa Suomen aikaa ensi yönä käynnistyy puolivälierät ja tiedossa onkin kaksi naisten ottelua sekä kaksi miesten ottelua.

Ensi yön ohjelmistossa ovat naisten osalta ottelut Kiinan Li Nan ja Puolan Agnieszka Radwanskan välillä sekä taistelu venäläisten Ekaterina Makarovan ja Maria Sharapovan välillä. Puolestaan miesten osalta pelataan kamppailut espanjalaisten David Ferrerin ja Nicolas Almagron välillä sekä Serbian Novak Djokovicin ja Tsekin Tomas Berdychin välinen taistelu. Varsinkin jälkimmäisestä miesten ottelusta on syytä odottaa huippumielenkiintoista ottelua. Novak Djokovicilla on alla peräti viisieräinen ottelu edelliseltä kierrokselta ja se ei voi olla näkymättä! 

Keskiviikkona ottelut jatkuvat ja silloin naisten osalta ottelut ovat Valko-Venäjän Victoria Azarenkan kohdatessa Venäjän Svetlana Kuznetsovan sekä yhdysvaltalaisten kohtaamisessa Serena Williams kohtaa Sloane Stephensin. Puolestaan miesten otteluissa Ranskan Jeremy Chardy haastaa Iso-Britannian Andy Murrayn sekä Ranskan Jo-Wilfried Tsonga ja Federer iskevät yhteen. 

Veikkaussivut | Tuomas