Austria Wien - Atletico Madrid 22.10.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Austria Wien kotonaankin liian kovan tehtävän eteen?

Austria Wien (+1) – Atletico Madrid, merkki 2, kerroin

ComeOnin kertoimet otteluun 9,50 | 4,80 | 1,35

 

 

Itävallan illassa Atletico Madrid yrittää jatkaa Austria Wienin surkeaa pelivirettä. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa. Espanjasta vieraaksi saapuva Atletico Madrid on vieraskentästä huolimatta suursuosikki, sillä materiaaliltaan Atletico Madrid on valtavasti Austria Wieniä laadukkaampi, kotijoukkue on ollut läpi alkukauden surkeassa pelivireessä ja vieläpä sekin voidaan todeta, että Atletico Madrid on ollut alkukaudella mahtavassa pelivireessä. Kaiken kaikkiaan kuuteen edelliseen otteluun vierasjoukkueella on alla peräti viisi voittoa.

Austria Wien pelaa lyhyesti sanottuna väärässä liigassa, sillä Mestarien liiga on valitettavasti sellainen liiga, jossa kotijoukkueella ei ole realistisia mahdollisuuksia menestymiseen! Austria Wien ei ole viiteen edelliseen otteluun onnistunut voittamaan ainuttakaan, joten myöskään edellinen Mestarien liigan ottelu ei tuonut voittoa. Tarkemmin sanottuna Austria Wien ei ole voittanut Mestarien liigassa vielä otteluakaan eikä kaiken järjen mukaan sitä tule myöskään tänään. Jotain Austria Wienin tilanteesta kertoo se, että Mestarien liigassa kotijoukkue ei ole vielä tehnyt maaliakaan.

Lähtökohtaisesti oikeastaan kaikki asiat viittaavat tänään vain ja ainoastaan Atletico Madridin vierasvoittoon. Atletico Madrid on ollut alkukaudella niin äärimmäisen vakuuttava, että on vaikeaa ehdottomasti kuvitella vierasjoukkueen menettävän pisteitä Mestarien liigan kenties helpointa pisteautomaattia vastaan. Mestarien liigassahan ei ole oikeasti ainuttakaan helppoa joukkuetta, mutta Austria Wien lukeutuu tämän lohkon pisteautomaatiksi. Vierasjoukkuetta kelpaa jopa tasoituksella tässä tapauksessa lähteä pelaamaan. Atletico Madrid nappaa vierasvoiton.

Veikkaussivut | Tuomas