Austria Wien - FC Porto 18.9.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Onko FC Porto vieraissakin liikaa wieniläisryhmälle?

Austria Wien – FC Porto, merkki 2, kerroin 
Austria Wien (+1) – FC Porto, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 8,00 | 4,33 | 1,50 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelut pyörähtivät eilen käyntiin kuuden ottelun voimin ja tänään jatketaan jälleen uusilla kamppailuilla. Itävallan illassa Austria Wien saa vieraakseen aina vaarallisen portugalilaisjätin, FC Porton. Jotain FC Porton tilanteesta kertoo se, että neljä kierrosta ollaan pelattu toistaiseksi Portugalin pääsarjaa ja FC Porto johtaa liigaa neljällä voitolla – FC Portolle ollaan tehty tähän mennessä tasan yksi maali! FC Porton puolustus on ollut äärimmäisen vakuuttava, joten lähtökohdat ovat erittäin hyvät myös tähän vierasotteluun. Austria Wien ei ole vakuuttanut Itävallan liigassa pätkääkään, sillä kahdeksan ottelua on toistaiseksi tuottanut kotijoukkueelle vain kolme voittoa. Austria Wienin maalinteko on toistaiseksi toiminut hyvin, mutta toisaalta se ei ole auttanut – puolustus kotijoukkueella on vuotanut aivan liikaa. Tarkemmin sanottuna Austria Wienille ollaan tehty jo kolmetoista maalia ja se on ehdottomasti liikaa.

FC Porto on tottunut menestymään Portugalin liigassa kaudesta toiseen ja myös tällä kaudella FC Porto on ehdottomasti suurin mestarisuosikki Portugalin liigan voittamaan. FC Porton tilanne tässä lohkossa on sinänsä mielenkiintoinen, sillä tavallaanhan FC Portolla on kaikki mahdollisuudet vaikkapa koko lohkon voittamiseen. Muut joukkueet tässä lohkossahan ovat Atletico Madrid sekä Zenit. Saattaa hyvinkin olla, että realistisesti FC Porto tulee taistelemaan lohkon ykkössijasta yhdessä Atletico Madridin kanssa.

Austria Wien on tämän lohkon heikoin joukkue ja lähtökohtaisesti voittojen nappaaminen tulee olemaan tämän kauden Mestarien liigassa äärimmäisen haastavaa. FC Porto on tottunut jo niin paljon menestymään Portugalin liigassa sekä itseasiassa myös kansainvälisesti, että FC Porto on syytä napata vetokupongille tästä otteluparista mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas