Austria Wien - Zenit 11.12.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/11/2013
Jaa tämä...

Pelaako Zenit itsensä Mestarien liigan pudotuspeleihin?

Austria Wien – Zenit, merkki 2, kerroin 1,62 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 6,00 | 4,20 | 1,62 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan  ottelutarjontaa, venäläisjätti Zenit matkustaa Itävaltaan testaamaan Austria Wienin päivän vireen. Ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki ja se on Zenit. Kaikki tekijät ovat tässä ottelussa Zenitin puolella. Jos Zenit ei tätä ottelua voita, vierasjoukkue saa syyttää tasan yhtä asiaa ja se on itseään. Zenitille tarjotaan nyt unelmien mahdollisuutta pelata itsensä Mestarien liigan pudotuspelivaiheeseen. Ainoa mitä Zenitin tarvitsee tehdä on voittaa tänään. Austria Wien on umpisurkea joukkue, joka ei ole vielä Mestarien liigassa saalistanut voittoakaan. Viisi ottelua ovat Austria Wienille tuottaneet kaksi pistettä. Se kertoo kotijoukkueesta paljon.

Austria Wien on Itävallan mittakaavassa laadukas joukkue, mutta kansainvälisten otteluiden osalta sen kanssa ei ole mitään tekemistä! Austria Wien on pystynyt tekemään Mestarien liigassa yhteensä yhden maalin. Austria Wienille pelaaminen Mestarien liigassa on monelle pelaajalle unelmien täyttymys, mutta valitettavasti tästä ei tule jäämään kotijoukkueelle käteen mitään muuta kuin kokemusta. Austria Wien on toisaalta ollut Itävallan liigassakin viime kierroksien aikana hyvinkin ailahtelevainen, joten siinä mielessä kotijoukkueen pelivire ei muutenkaan ole tähän otteluun lähdettäessä kunnossa. Viisi edellistä ottelua viime aikoina ovat kaiken kaikkiaan tuottaneet Austria Wienille vain kaksi voittoa. Viimeksi Austria Wien jumittui 2-2 numeroin tasapeliin Admiran isäntänä.

Zenitin pelivire otteluun lähdettäessä on vähintäänkin huolestuttava, sillä viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet vain yhden voiton. Moni asia kuitenkin Zenitin kohdalla korjaantuu, jos ja kun tästä ottelusta tulee täydet pisteet. Zenitin ei tarvitse lainkaan seurata toisen ottelun tapahtumia, jos vierasjoukkue hoitaa itse oman työnsä. Zenitin kohdalla tilanne on hyvä, sillä toisessa ottelussa Atletico Madridin sekä FC Porton välillä saa tapahtua mitä vain, jos Zenit itse pystyy viimeistelemään tarvittavat maalit. Zenit on tästä kaksikosta niin paljon normaalissa olosuhteissa edellä, että lähtökohtaisesti Zenitin on tänään napattava täydet pisteet tai muussa tapauksessa vierasjoukkue saa syyttää ainoastaan itseään siitä, että Mestarien liigan pudotuspelit jäävät haaveeksi. Austria Wien on kotonaan paineettomassa tilassa yllätysvalmis, mutta lopetetaan suoraan tekosyiden kertominen – Zenitin on tänään tehtävä vieraissakin selväksi se, että Austria Wienillä ei ole kansainvälisiin otteluihin asiaa.

Veikkaussivut | Tuomas