Avalanche-luotsi Roy sekosi täysin - Katso video! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/03/2013
Jaa tämä...

Anaheim Ducksin ja Colorado Avalanchen välisen ottelun puhutuimmaksi tapahtumaksi nousi Avalachen-valmentaja Patrick Roy’n tulistuminen aivan kamppailun loppuhetkillä.

Anaheim Ducksin ja Colorado Avalanchen välisen ottelun päätösminuutilla Ducks-puolustaja Ben Lovejoy ajeli Avalanchen tähtijuniori Nathan MacKinnonia polveen. Tilanteesta ei vihelletty rangaistusta ja vierasjoukkue Ducks sai lopulta rikottua Avalanche-maalilla hienosti esiintyneen Semyon Varlamovin nollapelin vain seitsemän sekuntia ennen päätössummeria.

Tilanne oli kavennusosuman jälkeen peräti 6-1 Avalanchen hyväksi, mutta kotijoukkueen päävalmentajana toimiva Patrick Roy ei ollut joukkueensa kokemaan kohteluun täysin tyytyväinen. Niimpä Avalanche-käskijä iski viimeiseen aloitukseen kentälle muun muassa kovista otteistaan tunnetut Patrick Bordeleaun ja Cody McLeodin.

Aloituksesta liikkeelle lähtenyt kahakka kasvoi lopulta aikamoiseksi spektaakkeliksi, kun pelaajien nahistellessa Roy aloitti oman väittelynsä Ducks-vaihtopenkin kanssa. Ensin Avalanche-valmentaja kävi sanaharkkaa Corey Perryn kanssa, mutta pian vastustajaksi löytyi vieraiden päävalmentaja Bruce Bourdeau.

Tulisieluisena maalivahtina tunnettu Roy oli jopa kaataa vaihtopenkkien väliin asennetun seinämän rytäkän keskellä.

Katso Roy’n sekoaminen tästä!

Katso Lovejoyn niitti MacKinnoniin tästä!

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut