Avangard Omsk - Spartak Moskova 16.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/01/2018
Jaa tämä...

Kykeneekö Spartak Moskova jättiyllätykseen Avangard Omskin vieraana?

Avangard Omsk – Spartak Moskova, merkki 2, kerroin 7,60 ComeOn
Avangard Omsk – Spartak Moskova ML, merkki 2, kerroin 5,50 Bet365
Avangard Omsk – Spartak Moskova (+1), merkki 2, kerroin 3,20 Betsson

ComeOnin kertoimet otteluun 1,28 | 5,83 | 7,60 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisessä konferenssissa sijalla kaksitoista oleva Spartak Moskova matkustaa testaamaan Avangard Omskin päivän vireen. Avangard Omsk löytyy tällä hetkellä itäisestä konferenssista sijalta kymmenen. Jääkiekon KHL tarjoaa tänään tuttuun tapaan useita mielenkiintoisia kamppailuita. Avangard Omsk on materiaaliltaan joukkueista luonnollisesti laadukkaampi, mutta kerroinasettelussa on jo liikaa katsottu Spartak Moskovan surkeaan tilanteeseen. Avangard Omskillahan yksilötaito on luonnollisesti vierasjoukkuetta laadukkaampaa, mutta kotijoukkueen kausi on ollut yhtä vuoristorataa. Viisi edellistä otteluahan ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet Avangard Omskille ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Avangard Omsk voitti jatkojen päätteeksi Medvescak Zagrebin juuri ja juuri 4-3 numeroin.

Spartak Moskovalla on alla viiteen edelliseen otteluun yhtä monta tappiota, mutta on otettava huomioon, että Idän suurin kiekkoliiga on äärimmäisen tasainen liiga ja sehän tarkoittaa sitä, että käytännössä kuka tahansa pystyy voittamaan kenet tahansa. Monessa liigassa tilanne ei ole samanlainen kuin Idän suurimmassa kiekkoliigassa. Spartak Moskovan tilanne on todella kurja, mutta kuitenkin on syytä muistuttaa, että eihän Avangard Omskillakaan hyvin ole viime aikoina mennyt. Lisäksi täytyy samalla todeta, että edelliseen neljään vierasotteluun vain yhdessä Spartak Moskova on jäänyt kokonaan pisteittä. Näin ollen Spartak Moskova on ollut vieraissa käytännössä joukkueelle kuin joukkueelle erittäin inhottava vastustaja. Edellisessä vierasottelussaan Spartak Moskova hävisi kylläkin Barys Astanalle 4-2 maalein, mutta tosissaan muuten moskovalaiset ovat pystyneet vieraissa haastamaan useita liigan parhaimmistoonkin lukeutuvia joukkueita.

Avangard Omsk on ollut kotonaan viime aikoina todella vahva, mutta toisaalta siitä huolimatta kerroinasettelu on mielestäni liikaa kotijoukkueen suuntaan. Tälläisellä kerroinasettelulla ei kotijoukkuetta saa pelikelpoiseksi millään tavalla. Asiaa entisestään vahvistaa sekin tieto, että Spartak Moskova lähtee tähän otteluun käytännössä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Vierasjoukkueella näin ollen loukkaantumisia ei ole, kun taas Avangard Omskilta sivussa on Semyon Zherebtsov. Lisäksihän loppuun on syytä todeta, että Spartak Moskova on ollut Avangard Omskille yllättävän vaikea vastustaja. Joukkueiden neljästä edellisestä kohtaamisesta kahdesti voitto on mennyt moskovalaisten eduksi. Kaiken kaikkiaan Spartak Moskovan avulla on mahdollista lähteä tekemään erinomaista tiliä näin torstain kunniaksi. Rohkeasti vierasvoittoa vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas