Avangard Omsk - Vitjaz 10.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Päättyykö Avangard Omskin säälittävä konttaaminen Vitjaz -kamppailuun?

Avangard Omsk – Vitjaz, merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,85 | 4,50 | 2,95 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Avangard Omsk saa vastaansa Vitjazin. Materiaaliltaan Avangard Omsk on täydellisesti eri tasoa kuin Vitjaz, mutta nimet selässä eivät tarkoita yhtään mitään. Avangard Omsk on nolannut koko organisaation sekä sen toiminnan alkukauden pelleilyllään ja nyt sen on päätyttävä. Loputtomiin kotijoukkue ei voi jatkaa tätä hirveää alkukauden showtaan. Avangard Omsk on organisaatiota KHL:n mittakaavassa erinomaista luokkaa, mutta alkukauden tulokset ovat olleet hirveää seurattavaa. Viime kerralla Avangard Omsk hävisi kotonaan Dynamo Moskovalle 0-6 maalein.

Vitjaz oli viime kaudella materiaaliltaan KHL:n heikoimpia ja niin Vitjaz on myös tällä kaudella liikenteessä heikolla materiaalilla. Vitjaz on ollut aikaisemmilla kausilla tappelijajoukkueen maineessa, mutta parhaimmillaan vierasjoukkue on periaatteessa potentiaalinen seura haastamaan keskikastin joukkueita. Tällä hetkellä läntisessä konferensissa joka tapauksessa Vitjaz on sijalla yksitoista. Tarkemmin sanottuna Vitjaz on onnistunut voittamaan varsinaisella peliajalla vain viisi ottelua. Vieraissahan Vitjaz on ollut täysin vastaantulija, sillä viisi vierasottelua ovat tähän mennessä tuottaneet yhden voiton, omissa verkot ovat heiluneet vaatimattomasti lähes parikymmentä kertaa.

Avangard Omskin edellinen vierasottelu päättyi kylläkin tappioon 4-3 maalein Dinamo Minskiä vastaan, mutta siinä ottelussa sentään yritystä löytyi jo jonkinlaisesti. Avangard Omskin vene on lähtenyt purjehtimaan täysin väärään suuntaan ja nyt se on pysäytettävä. Tällä hetkellä Avangard Omskin pelaajat omaavat tuskin minkäänlaista itseluottamusta, mutta Vitjaz on erittäin hyvä vastustaja edes hieman sen asian korjaamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas