Avtomobilist Yekaterinburg - AK Bars Kazan 10.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Itäisen konferenssin kakkonen matkustaa Yekaterinburgin vieraaksi.

Avtomobilist Yekaterinburg – AK Bars Kazan, merkki 2, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 4,40 | 4,25 | 1,65 

 

 

Itäisessä konferensisssa toisena oleva AK Bars Kazan matkustaa testamaan Avtomobilist Yekaterinburgin päivän vireen. Joukkueiden välinen piste-ero on tällä hetkellä AK Bars Kazanin eduksi seitsemäntoista pistettä. Kyseessä on jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa. Materiaaliltaan Avtomobilist Yekaterinburg on tälläkin kaudella KHL:n heikoimpia ja alkukausi onkin Avtomobilist Yekaterinburgille ollut erittäin haastava. Kolmetoista ensimmäistä ottelua ovat tähän mennessä tuottaneet kotijoukkueelle varsinaisella peliajalla vain kaksi voittoa. Puolustuksen kanssa Avtomobilist Yekaterinburgilla on reilusti tekemistä, sillä omissa verkot ovat heiluneet jo neljäkymmentä kertaa.  

AK Bars Kazan on yhdessä Barys Astanan kanssa itäisen konferenssin kärkipaikoilla ja kaiken kaikkiaan AK Bars Kazanin tekeminen näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä! AK Bars Kazan on varsinaisella peliajalla voittanut seitsemän ottelua ja puolestaan kaiken kaikkiaan kazanilaisjoukkueella on alla yhteensä vain neljä tappiota. Vieraissa AK Bars Kazanilla on ollut jonkinlaisia maalinteko-ongelmia, mutta toisaalta vierasjoukkue on päästänyt matkapeleissään vain noin kaksi maalia ottelua kohden. Se lupailee hyvää ilman muuta jatkoakin ajatellen.

Avtomolibist Yekaterinburg tavallaan pystyy kotonaan haastamaan isompiaan, mutta esitykset kotonakin ovat olleet tähän mennessä hyvin vaisuja! Seitsemän ensimmäistä kotiottelua ovat Avtomobilist Yekaterinburgille tuottaneet varsinaisella peliajalla vain yhden voiton. Kaiken kaikkiaan omissa verkot ovat heiluneet niin hurjaan tahtiin, että voittojen nappaaminen on yksinkertaisesti sillä tavalla liian haastavaa. Lähtökohtaisesti AK Bars Kazan on jopa suursuosikki vieraissakin.

Veikkaussivut | Tuomas