Avtomobilist Yekaterinburg - Lokomotiv Yaroslavl 12.9.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/12/2013
Jaa tämä...

Nappaako Lokomotiv Yaroslavl vihdoin kauden avausvoittonsa?

Avtomobilist Yekaterinburg – Lokomotiv Yaroslavl, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 3,10 | 4,30 | 1,90 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelussa Avtomobilist Yekaterinburg saa vieraakseen Lokomotiv Yaroslavlin. Lähtökohtaisesti tiedossa tulee olemaan mielenkiintoinen kohtaaminen jo ihan sen takia, että Lokomotiv Yaroslavl ei ole voittanut alkukaudella vielä otteluakaan! Kolme kierrosta on tosissaan takana päin eikä vierasjoukkue ole onnistunut vielä nappaamaan voiton voittoa. Materiaaliltaan Lokomotiv Yaroslavl on valtavasti onnetonta Avtomobilist Yekaterinburgia laadukkaampi ja tästä ottelusta olisikin nyt syytä napata tärkeät avauspisteet.

Viime kausi oli Lokomotiv Yaroslavlin koko organisaatiolle varmasti erittäin tunteikas sekä jossain määrin haikeakin, sillä kaikki tuntevat varmasti joukkueen lähihistorian muutaman vuoden ajalta. Koskaan me urheilufanit emme saaneet tietää, että mitä erittäin laadukas nippu olisi saanut esimerkiksi viime kaudella aikaan, joten nyt uudella miehistöllä Lokomotiv Yaroslavl on menestystä metsästämässä. Toisaalta se on puolustukseksi sanottava, että Lokomotiv Yaroslavl ei ole pelannut vielä kotonaan otteluakaan. Kaikki kolme ottelua ovat olleet vieraissa ja niin on tämäkin.

Avtomobilist Yekaterinburg lukeutuu kaudesta toiseen KHL:n surkeimpien joukkueiden listaan ja asia on juuri näin tälläkin kaudella. Avtomobilistin tehtävä tälläkin kaudella on lähinnä suurempiaan kiusaaminen. Materiaali yksinkertaisesti ei riitä vertailussa juurikaan minkään joukkueen kanssa. Lähtökohtaisesti Lokomotiv Yaroslavl on lähellä napata kauden avausvoittonsa tänään. Moni asia viittaa siihen, että vierasvoitto on tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas