Avtomobilist Yekaterinburg - Dinamo Riga 28.11.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Dinamo Riga matkustaa pistepottia metsästämään Avtomobilist Yekaterinburgin vieraaksi.

Avtomobilist Yekaterinburg – Dinamo Riga, merkki alle 4,5 maalia, kerroin
Avtomobilist Yekaterinburg – Dinamo Riga, merkki alle 5,5 maalia, kerroin

William Hillin kertoimet otteluun 2,45 | 3,90 | 2,45

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, Avtomobilist Yekaterinburg saa vieraakseen Dinamo Rigan. Molemmat joukkueet voivat olla alkukauteensa enemmän kuin tyytyväisiä. Tiedossa tulee olemaan suurella todennäköisyydellä vähämaalinen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa Avtomobilist Yekaterinburg on tällä hetkellä sijalla yhdeksän, kun taas Dinamo Riga löytyy vastakkaisesta konferenssista kolmannelta sijalta. Edellisestä viidestä ottelustaan Avtomobilist Yekaterinburg on hävinnyt neljä, mutta toisaalta Avtomolibist Yekaterinburg on pystynyt pitämään maalimäärät erittäin pieninä. Edellisellä kierroksella Avtomobilist Yekaterinburg hävisi kotonaan CSKA Moskovalle 0-2 maalein.

Dinamo Rigan materiaali on joutunut hurjalle koetukselle, sillä vierasjoukkue on etenkin viime aikoina pelannut paljon jatkoerään menneitä kamppailuita! Se ei ole mitään uutta, että pelit ovat olleet maalin tai kahden maalin pelejä, mutta tämä sääntö koskee etenkin Dinamo Rigan otteluita. Dinamo Riga voitti edellisellä kierroksella jatkojen päätteeksi Yugran 1-2 maalein. Dinamo Riga on joutunut lisäksi matkustelemaan melko reilusti, joten siinäkin mielessä on todennäköistä, että maalit tulevat olemaan tänään vähissä. Tämähän on jo peräti neljä vierasottelu Dinamo Rigalle putkeen ja vierasjoukkueen kannalta valitettavaa onkin se, että maalinteko on vieraissa ollut vaikeaa. Tarkemmin sanottuna Dinamo Riga on kahteen edelliseen vierasotteluun viimeistellyt varsinaisella peliajalla vain kolme maalia.

Avtomobilist Yekaterinburg voitti neljä päivää sitten kotonaan Slovan Bratislavan vaatimattomasti 8-1 numeroin, mutta kaiken kaikkiaan normaalisti Avtomobilist Yekaterinburg ei ole pelannut lainkaan edellä mainitun ottelun tyyppisiä kamppailuita. Joukkueiden etenkin kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet erittäin vähäamaalisia. Dinamo Riga voitti joukkueiden viime kamppailun 1-3 lukemin. Dinamo Rigalla on tietenkin muutama huippuyksilö K.Wilsonin sekä M.Hossan johdolla, mutta silti on syytä olettaa, että alle 4,5 maalia sekä alle 5,5 maalia ovat järkeviä valintoja vetokupongille mukaan. Se saattaa hyvinkin näkyä Dinamo Rigan pelaamisessa, että tämä on vierasjoukkueelle jo neljäs matkapeli putkeen.

Veikkaussivut | Tuomas