Marcos Baghdatis - Ernests Gulbis 11.6.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 06/10/2013
Jaa tämä...

Marcos Baghdatis Hallessa Ernests Gulbisin kimppuun.

Marcos Baghdatis – Ernests Gulbis, merkki 1, kerroin 
Marcos Baghdatis (+1,5 erää) – Ernests Gulbis, merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,75 | 1,40 

ATP-tennistä Hallesta, ensimmäisen kierroksen ottelussa Kyproksen Marcos Baghdatis kohtaa Latvian Ernests Gulbisin. Kyseessä on ehdottomasti yksi päivän odotetuimmista otteluista. Marcos Baghdatikselle kausi on ollut todella vaikea, on ollut loukkaantumisia ja kaikkea muuta vastaavaa. Parhaimmillaan Marcos Baghdatis on hyvin vaikea voitettava aivan kenelle tahansa ja toisekseen samalla Marcos Baghdatiksella on valtavat kannustusjoukot aivan missä tahansa pelaakaan! Marcos Baghdatis on erittäin suosittu pelaaja oikeastaan joka paikassa.

Marcos Baghdatikselle nurmi sopii erittäin hyvin, esimerkiksi viime vuonna Marcos Baghdatis pelasi loistavan turnauksen Wimbledonissa, vaikka tippui tosin jo toisella kierroksella. Marcos Baghdatis haastoi silloin toisella kierroksella Andy Murrayn erittäin loistavaan taisteluun, mutta hävisi sen sitten lopulta kuitenkin. Lisäksihän täytyy muistaa, että viime syksynä pelattiin Olympialaiset ja tosiaan Olympialaisissa Baghdatis onnistui erinomaisesti, vaikka tippui sielläkin kolmannella kierroksella juuri Murrayta vastaan.

Ernests Gulbisia ei voi pitää nurmipelaajana viime vuosien perusteella millään tavalla, toisekseen latvialainen on erittäin epätasainen pelaaja! Ernests Gulbis osaa todella paljon tennistä, mutta esimerkiksi aivan terävimpään kärkeen latvialainen ei ole vielä noussut ja todennäköisesti se tulee myös latvialaisen kohdalla saavuttamatta. Mielenkiintoinen pointti on myös se, että latvialainen tippui Roland Garrosilla jo toisella kierroksella, joten ei nyt voi sanoa, että Baghdatiksen tippumista jo avauskierroksella voisi pitää suurena miinuksena verrattuna Gulbisin tilanteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas