Marcos Baghdatis - Denis Istomin 13.1.2014 | Australian Avoimet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/12/2014
Jaa tämä...

Marcos Baghdatis sekä Denis Istomin vastakkain Australiassa.

Marcos Baghdatis – Denis Istomin, merkki 1, kerroin 2,38 Betsson
Marcos Baghdatis (+1,5 erää) – Denis Istomin, merkki 1, kerroin 1,70 Unibet

Betssonin kertoimet otteluun 2,38 | 1,58 PELAA TÄSTÄ

 

 

Tenniksen Australian Avoimet käynnistyvät Suomen aikaan sunnuntain sekä maanantain välisenä yönä, Kyproksen Marcos Baghdatis sekä Uzbenistakin Denis Istomin iskevät yhteen suhteellisen mielenkiintoisessa kamppailussa. Kerroinasettelu tässä kohteessa on vähintäänkin mielenkiintoinen. Millä perusteella Marcos Baghdatiksesta on tehty näin selkeä altavastaaja? Marcos Baghdatikselle viime kauden päättyminen tapahtui ehdottomasti täysin oikeaan aikaan, sillä kyproslainen vaikutti niin fyysisesti kuin henkisesti todella väsyneeltä. Marcos Baghdatiksen kausi päättyi Baselin toiselle kierrokselle Juan Martin Del Potroa vastaan. Marcos Baghdatis tunnetaan erittäin pidettynä sekä taitavana pelaajana. Marcos Baghdatiksella on aina paljon kannattajia paikalla, pelaa hän sitten käytännössä missä tahansa. Kyproslaisen suosikkilyönti on kämmen juoksusta mikä itseasiassa onkin todellinen ase. Marcos Baghdatis ei saanut viime kauden lopulla mitään aikaan, mutta toisaalta kyproslaiselle tauko on tehnyt varmasti enemmän kuin hyvää.

Denis Istomin on ehtinyt pelaamaan kaksi turnausta ennen Melbourneen siirtymistä. Brisbanessa Denis Istomin hävisi Marin Cilicille ensimmäisellä kierroksella, kun taas Sydneyssä Denis Istomin pelasi itsensä kolmannelle kierrokselle. Denis Istomin ei saanut viime kaudella Marcos Baghdatiksen tavoin käytännössä mitään aikaan, joten siinä mielessä kentällä tullaan näkemään kaksi näyttöhaluista pelaajaa. Denis Istominin peruslyönnit ovat laadukkaita, mutta siitä huolimatta tämä kerroinasettelu ihmetyttää. Denis Istomin ei ole kuitenkaan edennyt koskaan Grand Slamissa neljättä kierrosta pidemmälle. Muutenkaan uzbekistanilaisen potentiaali ei ole vielä toistaiseksi riittänyt nostamaan häntä rankingissa korkealle, sillä paras sijoitus on hieman päälle kolmenkymmenen luokkaa. Denis Istomin on ollut ammattilaisena kymmenen vuotta, mutta siitä huolimatta turnausvoitot ovat jääneet saavuttamatta.

Marcos Baghdatiksella on varmasti todella lämpimiä muistoja Australian Avoimista, sillä kyproslainen esiintyi joitakin vuosia sitten huikeasti turnauksen finaalissa. Marcos Baghdatiksen parhaimmat menestymiset ovat muutamien vuosien takaa, mutta täytyy kuitenkin ottaa esille ne faktat, että esimerkiksi Wimbledonissa Marcos Baghdatis on ollut neljän parhaan joukossa. Grand Slameissa Marcos Baghdatis on pystynyt menestymään näin ollen ja se lupaa hyvää myös tätä kautta ajatellen. Olihan Marcos Baghdatikselle viime kausi enemmän kuin vaikeaa aikaa, mutta ei se tarkoita, että tähän otteluun Denis Istominia voisi näin selkeäksi ennakkosuosikiksi asettaa. Marcos Baghdatis on itseasiassa ollut muutenkin Denis Istominille vaikea vastustaja. Pelaajien kaksi aiempaa keskinäistä kohtaamista ovat menneet kyproslaisen eduksi. Tällä kerroinasettelulla on yksinkertaisesti lähdettävä Marcos Baghdatista vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas