Baker - Ram | Tennis 23.7.2012

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Onko Ramista yllättämään Bakeria?

Baker – Ram, merkki 1, kerroin 
Baker – Ram (+1,5 erää), merkki 1, kerroin 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, Los Angelesin ensimmäisen kierroksen ottelussa kotiyleisön kaksi suosikkia kohtaavat, kun Brian Baker saa vastaansa Rajeev Ramin. Molemmat pelasivat edelliset ottelunsa Atlantan turnauksessa viikko sitten, jolloin Baker hävisi todella yllättäen Venäjän Igor Kunitsyniä vastaan, Rajeev Ram puolestaan suoraan kahdessa erässä Belgian Ruben Bemelmansille. Bakerin tappio venäläiselle oli suuri yllätys, joten voidaan odottaa, että Baker alkaisi pikku hiljaa pääsemään takaisin omalle tasolleen. Bakerin ATP-sijoitus on heikko, mutta ei kerro mitään Bakerin pelintasosta. Todellisuudessa Baker osaa paljon tennistä.

Baker on ollut yksi alkukauden seuratuimpia pelaajia. Bakerista on noussut viime aikoina loistava tennispelaaja, sillä Bakerilla on alla useita vaikeita loukkaantumisia, joista Baker on loistavasti selvinnyt ja on tekemässä upeaa läpimurtoa ATP-kiertueella. Viimeiseen kahdeksaan otteluun Bakerilla on alla seitsemän voittoa sekä vain yksi tappio.

Rajeev Ram oli Atlantassa kovalla kentällä isoissa ongelmissa jo Ruben Bemelmansiakin vastaan, joka on tietenkin selkeästi Bakeria heikompi. Baker omaa erittäin hyvän syötön sekä on muutenkin hyökkäävä pelaaja. US Openissa, kauden viimeisessä Grand Slam -turnauksessa, Baker saattaa mennä pitkälle. Ainakin tässä ottelussa voittajasta ei pitäisi olla epäselvyyttä. Ramin taktiikka, kuten Ramin pelityyli onkin ollut, on syöttää hyvin ja nousta samantien verkolle. Viime peleissä se ei ole toiminut ollenkaan.

Veikkaussivut | Tuomas