miami nfl

Baltimore Ravens - Miami Dolphins, kumpikin joukkue on alamaissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...
Bonukset yht. jopa 100€ + 520€
Veikkaa

 

NFL:n torstai-illassa kohtaavat Miami Dolphins ja Baltimore Ravens. Joukkueet ovat kohdanneet myös viimeisen viiden kauden aikana, ja Baltimore on ollut niskan päällä. Se on voittanut kolme viimeisistä neljästä joukkueiden keskinäisistä otteluista. Tällä kertaa Miami on paremmassa kunnossa. Sillä on nyt voittosuhteena 4-2, ja menossa kolmen voiton putki. Baltimorella taas on pahoja loukkaantumisongelmia, voittosuhde miinukselle 3-4, ja viiden viime viikon aikana vain yksi voitto.

Kummallakin joukkueella on ollut pahoja ongelmia saada tehtyä pisteitä. Tämän yön ottelusta voi tulla aikamoinen puolustustaisto ja totals -puolen under -peli. Vetomarkkina on laittanut totals -rajan alle 40 pisteen. Unibetilla raja on 38.5, ja alle -vedon kerroin on vain 1.81.

Kakkosmies Moore on kelpo QB

Miami Dolphins lähtee otteluun kakkospelinrakentaja Matt Mooren kanssa, ykkösmies Jay Cutler loukkasi kylkentä viime viikon New York Jets -ottelussa. Moore pelasi hienosti Jetsiä vastaan, hän toi joukkueen 14 pisteen tappiolta 31-28 -voittoon.

Baltimoren päävalmentaja John Harbaugh totesi, että Miamin QB -tilanne ei vaikuta mitenkään Ravensin valmistautumiseen.

”Kumpikin QB pelaa samaa hyökkäyssysteemiä, ja kaikki muut pelaajat ovat samoja kuin ennenkin. Sitä valmistautuu kohtaamaan koko ryhmän, eikä vain yhtä pelaajaa.”

Miami on tällä hetkellä kokoNFL:n heikoin joukkue liikuttamaan palloa. Se on saanut edettyä vain noin 261 jaardia per ottelu. Miamin keskushyökkääjä Jay Ajayi on NFL:n tilastoissa seitsemänneksi eniten edennyt keskushyökkääjä, ja Ravensin juoksupuolustus on koko liigan kehnoin, joten tässä saattaisi olla Dolphinsin hyökkäyssuunnitelman avain. Ja paljon Miami on Ajayia käyttänytkin, hän on neljässä ottelussa tällä kaudella kantanut palloa vähintään 25 kertaa. Ajayilla on ollut ongelmia polven ja kyynärpään kanssa, mutta tiistaina hän oli täysillä mukana harjoituksissa.

Flacco heikossa iskussa

Baltimoren hyökkäyksen ongelmista on aikalailla syytetty pelinrakentaja Joe Flaccoa. Seitsemässä ottelussa Flacco on heittänyt 1189 jaardia, viisi maalia ja kahdeksan syötönkatkoa. Kehnot lukemat, Flaccon QB-reittaus on vain 70, ja sillä on NFL:n 31:ksi paras.

Ravensin hyökkäyksellä on pahoja loukkaantumishuolia. Linjasta puuttuu kaksi aloittavaa pelaajaa, ja mukana on yksi rookie, Jermaine Eluemunor.

Viime viikonloppuna Ravens hävisi Minnesota Vikingsille 16-24, ja joukkue joutui oikeastaan pelaamaan ilman kolmea kovaa laitahyökkääjäänsä. Maclin ja Perriman oli sivussa koko ottelua, ja Wallace loukkaantui heti alussa. Siitä ei ole vielä varmuutta, että pelaako kolmikko Miamia vastaan.

Vetomarkkinoilla Miamin vierasvoiton kerroin on 2.38. Siihen voi pienen panoksen laittaa. Miamin hyökkäys näytti Jets -ottelun loppupuolella Matt Mooren kanssa oikein hyvältä. Dolphins on nyt parempi joukkue, eikä kotietu aivan niin paljon ole kuin kertoimet väittävät.

Alla video Miamin ja Jetsin viime viikonlopun ottelusta:

 

 

Parhaat talletusbonukset

Aikaisemmat otteluennakot

Lauantaina 14.4.2018 - Kärpät - HIFK, huikea seiskapeli luvassa...

Kärpät ja HIFK hakevat pidemmän kautta Tapparalle vastustajaa Liigan finaaleihin. Kumpi nappaa paikan finaaleissa?

Lauantai 14.4.2018 Tottenham - Manchester City - jatkaako Spurs C...

Tottenhamilla on mainio tilaisuus ripotella suolaa haavoihin ja lisätä Cityn tuskaa. Miten käy Wembleyllä?

Chicago Bulls - Detroit Pistons 11.4.2018, kauden viimeinen

Tähän yöhön päättyy Lauri Markkasen rookie -kausi Chicago Bullsissa ja NBA:sssa. Kausi on ollut menestys, Markkanen on matkalla kohti tähtiä.

Bayern Munchen - Sevilla 11.4.2018, taas superyllätys tulossa?

Sevilla voitti viime kierroksella Manchester Unitedin vieraissa. Nyt tarvittaisiin toinen täydellinen onnistuminen kovassa vierasottelussa.

Keskiviikko 11.4.2018 Kärpät - HIFK, nappaako ennakkosuosikki K...

Tiukka vääntö tiivistyy keskiviikkona ja torstaina kun joukkueet kohtaavat Oulussa ja Helsingissä. Kumpi on taiston tauottua niskan päällä?

Keskiviikkona 11.4.2018 Real Madrid - Juventus - montako Ronaldo ...

Juventus lähtee lomareissulle Madridiin, sen verran kyyti oli kylmää kotiareenalla. Mitäs laitetaan tulosvetoon, Ronaldo näyttää olevan vireessä?

AS Roma - Barcelona 10.4.2018, Roman jatko vaatii ihmeen

Barcelona voitti avauksen Nou Campilla 4-1. AS Roman jatkopaikka olisi tämän kauden kovin yllätys.

Tiistai 10.4.2018 - onko Manchester City vielä kykenevä ottamaa...

Liverpoolin yksikin maali Etihadilla tietäisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä viisi maalia jatkopaikan eteen. Kuulostaa isolta urakalta?