VIDEO: Barca-duo viimeisteli todellisen kaunokaisen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 08/11/2016
Jaa tämä...

Jalkapallomaailman superduo Etelä-Amerikan amigot FC Barcelonaa edustavat Lionel Messi ja Luiz Suarez viimeistelivät eilen häikäisevän maalin eilen harjoitusottelussa Seria A seura Sampdoriaa vastaan.

Tilanteen rakennus lähti liikkeelle, yllätys yllätys, Andreas Iniestan toimesta. Kokenut espanjalainen chippasi pallon boxin sisään Ballon d’Or voittaja Messille. Kirppu ottaa pallon haltuun rinnallaan ja tekee jotain odottomatonta. Mies heittää ”saksipotkulla” pallon päänsä ja puolustajan yli suoraan Luiz Suarezilla, joka viimeistelee kauniin puskumaalin. Alla olevan videon katsottuaan herää vain yksi kysymys, oliko Messin syöttö todellista taidetta vai sittenkin vain puhdas vahinko?

 

La Liga kauden alkuun on enää vain vähän aikaa ja Barcelona on tänäkin vuonna yksi vedonlyöntitoimistojen suurimmista suosikeista yhdessä Real Madridin kanssa. Barcelonan menestys mahdollisuudet lepäävät paljon, vaikean kesän läpi käyneen, Messin sekä Suarezin harteilla. Suarez onkin ollut läpi kesän oivassa vireessä ja miehellä ovat kertoimet sen puolella, että uruguaylainen voisi uusia Pichichi (La Ligan paras maalintekijä) pokaalin voittamisen

Lue myös:

MESTARIEN LIIGAN PÄÄSY KRITEEREJÄ OLLAAN MUUTTAMASSA

MANCHESTER UNITED JA JUVENTUS TEKEMÄSSÄ JO UUSIA KAUPPOJA?

 

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa