Barcelona - AC Milan 6.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/06/2013
Jaa tämä...

Venyykö AC Milan jättiyllätykseen Camp Noulla?

Barcelona – AC Milan, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 
Barcelona – AC Milan, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,22 | 6,85 | 12,45 

 

 

Lohko H:n huippuottelussa italialainen AC Milan matkustaa Espanjaan Barcelonan vieraaksi. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa. Joukkueet kohtasivat edellisellä kierroksella Italiassa ja silloinhan päädyttiin 1-1 maalein tasapeliin. Lähtökohtaisesti maaleja tullaan näkemään tänäänkin molemmissa päissä, sillä AC Milanin on tavallaan voitettava tämä ottelu, jotta vierasjoukkueella olisi vielä mahdollisuudet lohkovoittoon. Barcelona on kolmesta ensimmäisestä ottelusta saalistanut kaksi voittoa sekä tasapelin, joten Barcelona olisi voitolla erittäin lähellä myös lohkovoittoa. Barcelona on viimeistellyt tähän mennessä kolmeen otteluun kuusi maalia, joten vierasjoukkueen tehtävä on tänään vaikea. 

Barcelona on kotonaan lyhyesti sanottuna lähes mahdoton voitettava, sillä kymmenestä edellisestä kotiottelustaan Barcelonalla on alla vaatimattomasti yhdeksän voittoa! Edelliseen viiteen kotiotteluun Barcelona on viimeistellyt viisitoista maalia, joten vierasjoukkueen tehtävä ei missään tapauksessa vaikuta etukäteen ajateltuna kovinkaan helpolta, vaikka vastassa olisi nyt Real Madridin tai Bayern Munchenin tasoinen suurseura. Barcelona on tottunut kotonaan tekemään maaleja hirvittävään tahtiin, vaikka viimeksi kotonaan Barcelona voittikin Espanyolin vain 1-0 numeroin. Barcelonalle on erittäin vaikeaa löytää tällä hetkellä pysäyttäjää, mutta suurseurojen kohtaamisessa potentiaalia AC Milanillakin riittää. AC Milan voidaan kuitenkin luokitella myös suurseuraksi, vaikka samantasoisesta seurasta ei olekaan kysymys kuin ylempänä mainitut seurat.

AC Milanin puolustus on ollut äärimmäisen epävarmaa seurattavaa koko kauden, joten pahimmillaan Barcelona tulee tekemään tänään rumaa jälkeä vierasjoukkueen kannalta. AC Milanilla yksilötaitoa riittää hurja määrä, mutta valitettavasti vierasjoukkueen kannalta epävarma puolustus aiheuttaa sen, että maaleja nähdään tänään punamustien päässä todennäköisesti useampikin kappale. Viimeksihän AC Milan hävisi kotonaan Fiorentinaa vastaan 0-2 numeroin. Edelliseen kolmeen otteluun AC Milanille ollaan tehty kuusi maalia ja se on yksinkertaisesti liikaa. Tässä on todennäköisesti juuri se kamppailu, jossa odotusarvot maalijuhlille ovat kaikista korkeimmalla. Yli 2,5 maalia sekä yli 3,5 maalia ovat vetokupongille hienoja pelivalintoja.

Veikkaussivut | Tuomas