Barcelona - Ajax 18.9.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Joutuuko Ajax jyrän alle Camp Noun illassa?

Barcelona – Ajax (+2), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,12 | 8,90 | 17,50 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigan ottelussa yhteen iskevät espanjalainen Barcelona sekä vieraaksi saapuva hollantilainen Ajax. Barcelona on tälläkin kaudella suurimpia mestarisuosikeita niin Mestarien liigassa kuin myös Espanjan pääsarjassa. Barcelona voitti viikonloppuna tapahtumarikkaassa ottelussa Sevillan 3-2 maalein ja muutenkin Barcelonalla hyökkäyspeli on toiminut toistaiseksi hyvin. Barcelonan tehtävä tässä lohkossa tulee olemaan yksinkertaisesti helppo, sillä esimerkiksi Ajaxista ei ole haastamaan Barcelonan tasoista joukkuetta. Barcelonan syöttömylly tulee yksinkertaisesti olemaan aivan liikaa Ajaxin joukkueelle ja tilannettahan pahentaa Ajaxin osalta lisää sekin, että Christian Eriksen siirtyi Valioliigassa pelaavan Tottenhamin kokoonpanoon.

Ajax joutui jälleen kerran valitettavasti aivan liian kovaan lohkoon eikä Ajax tule tästä lohkosta jatkoon myöskään etenemään. Suomalaisittainkin on kurjaa se, että Niklas Moisanderia tuskin nähdään Mestarien liigan pudotuspelivaiheessa. Kaikki on tietenkin mahdollista tässäkin lajissa, mutta Ajax tulee kaiken järjen mukaan taistelemaan lohkon kolmannesta sijasta yhdessä Celticin kanssa. Barcelona sekä AC Milan tulevat taistelemaan puolestaan lohkon voittamisesta.

Ajaxin joukkue on tällä kaudella erittäin nuori, joten senkin suhteen Camp Noulla ei ole tiedossa mitään muuta kuin yhteen maaliin pelaamista. Barcelona on kahdessa viime ottelussa viimeistellyt vaatimattomasti kuusi maalia, Ajaxin yllätysmahdollisuudet ovat siispä todella vähissä. Harva uskoo Ajaxin venyvän edes niukkaan tappioon, sillä ottelu saattaa hyvinkin ratketa jo ensimmäisen puolen tunnin aikana.

Veikkaussivut | Tuomas