Barcelona - Atletico Madrid 1.4.2014 | Espanjan liigan kärkijoukkueet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2014
Jaa tämä...

Joukkueet ovat pelanneet tänä vuonna kolmesti tasan

Vihje lyhyesti

– La Ligan kärkikaksikko kohtaa. Atletico Madridia ei ole syytä väheksyä, joukkue on ansainnut menestyksensä. Barcan voittokertoimet on painettu kovin alas.

– Barca näytti kokeuksensa Real Madridia vastaan. Joukkue on kompuroinut kauden mittaan, mutta silti se voitti silloin liigakärjessä olleen Realin.

– Kummallakin joukkueella on menossa useamman ottelun voittoputki. Viime viikonloppuna kumpikin voitti vierasottelunsa yhdellä maalilla.

– Joukkueet ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella. Joka kerta peli on päättynyt tasan.

Vihje: Atletico Madrid +1, kerroin 1,95 Bet365 

 

 

Lähtökohdat otteluun

Barcelona ja Atletico Madrid ovat kärjessä Espanjan La Ligassa. Atletico johtaa pisteellä ennen Barcelonaa, silti Barcan kotikerroin ottelussa on vain 1.50. Barca on Mestareiden liigassa toki kokeneempi kuin Atletico, mutta tuskin joukkueen silti noin suuri suosikki kuuluisi olla.

Barca on ollut hyvä viime aikoina. Se hävisi yllättäen Valladolidille maaliskuun alkupuolella, mutta sen jälkeen on tullut putkeen viisi voittoa. Kirkkaimpana näistä on 4-3 -voitto Real Madridista tämän kotikentällä. El Clasicon voitto näyttää toteen Barcan kokemuksen, joukkue on parhaimmillaan silloin kun tarvitaan.

Viime viikonloppuna Barca ei ollut vakuuttava, vaikka se voittikin Espanyolin vieraissa. Lopputulos oli 1-0, ja tähänkin Barca tarvitsi tuomarin apua. Voittomaali syntyi rangaistuspotkusta.

Atletico Madrid on myös mainiossa vireessa. Se on voittanut kuusi ottelua peräkkäin. Ennen voittoputkea Atletico pelasi Real Madridin kanssa tasan 2-2 kotikentällään.

Viime viikonloppuna Atletico Madrid voitti Atletico Bilbaon vieraissa 2-1. Bilbao teki ottelun ensimmäisen maalin, mutta Madrid punnersi rinnalle ja ohi. Valmentaja Diego Simeone oli tehnyt muutoksia Bilbao-ottelussa joukkueen kokoonpanoon, ilmeisesti Barca-ottelua silmällä pitäen. Sosa pelasi keskikentällä alusta saakka ja Arda Turan sekä Villa aloittivat vaihtopenkillä.

Atletico Madrid ei ole voittanut Nou Campilla sitten vuoden 2006, mutta kaikki kolme Barcan ja Atleticon kohtaamista tällä kaudella ovat olleet tasaväkisiä. Kaikki kolme ottelua ovat päättyneet tasan.

El Clasico näytti, että Leo Messi on hyvässä kunnossa. Messin merkitystä Barcalle ei voi väheksyä. Joukkueen ykkösmaalivahti Valdes loukkaantui vajaa viikko sitten, mutta varamies Pinto on pelannut hyvin sen jälkeen. Loukkaantuneina ovat myös Song ja Pedron pelaaminen on epävarmaa, joten Sanchez saattaa nousta avaukseen.

Atleticolta puuttu ainakin Raul Garcia, joka on pelikiellossa. Arda Turan ottanee hänen paikkansa. Villa on varmaan jälleen penkillä, sillä tuskin Simeone laittaa aloitukseen kahta perinteistä hyökkääjää. Costa on joukkueen ykköskärki.

Perustelut vihjeelle

Barcelona ja Atletico Madrid kohtaavat La Ligan viimeisellä kierroksella Nou Campilla.Jos tuon ottelun panoksena on liigamestaruus, niin en usko kertoimien olevan samalla tavalla kuin nyt. Barcan noin 1.50 -kertoimet ovat kuitenkin liian vähän. Atletico Madrid yhden maalin tasoituksella on hyvä veto. Siitä saa Bet365:ltä kertoimen 1.95.

Vihje: Atletico Madrid +1, kerroin 1,95 Bet365 

 

 

Veikkaussivut | Anssi