Barcelona - Caja Laboral 21.3.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Caja Laboral pakkovoiton edessä Barcelonan vieraaksi.

Barcelona – Caja Laboral, merkki 1, kerroin 
Barcelona – Caja Laboral (+4,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,40 | 3,00 

Koripallon Euroliigan huippuottelussa Barcelona isännöi vieraaksi saapuvaa Caja Laboralia. Molemmat joukkueethan ovat Espanjasta, joten kotiedun merkitys pienenee. Lähtökohdat otteluun ovat jännittävät. Barcelona on pelannut jatkolohkossa loistavasti ja onkin kovaa vauhtia menossa lohkovoittajana jatkoon. Panoksia ei siis välttämättä löydy Barcelonan suunnalta, sillä Caja Laboralin on voitto tästä otettava. Joukkueella ei ole mitään muuta vaihtoehtoa. Caja Laboralilla on valtavat paineet ja se on vaikea lähtökohta Barcelonan vieraana. Tällä hetkellähän Caja Laboral on sarjataulukossa kuudentena, mutta erot ovat erittäin pieniä.

Barcelona on kyennyt kymnenestä edellisestä kotiottelustaan voittamaan vaatimattomasti yhdeksän, joten ihan helpoimpaan mahdolliseen paikkaan vierasjoukkue ei tässä tule pääsemään. Tilannetta ei ainakaan auta se, että Caja Laboral hävisi viimeksi Espanjan liigassa yllättäen Joventutia vastaan. Kyseinen ottelu päättyi Joventutin voittoon 89-79 lukemin.

Caja Laboralilla on kasassa erittäin hyvä materiaali ja joukkueella on motivaatioetu puolellaan, mutta siltikin Barcelona nousee hienoksi pelikohteeksi. Yksinkertaisesti vain Barcelona on Euroliigassa suosikki etenkin kotonaan ottelussa kuin ottelussa. Joka tapauksessa erittäin mielenkiintoinen ottelu tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas