Barcelona - Elche 5.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Barcelona latoo Elchen verkkoon?

Barcelona – Elche (+2), merkki 1, kerroin 1,70 Unibet
Barcelona – Elche (+3), merkki 1, kerroin 2,70 Sportingbet

Unibetin kertoimet otteluun 1,08 | 12,00 | 25,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Elche matkustaa Camp Noulle mahdottoman tehtävän eteen Barcelonan vieraaksi. Sarjataulukossa Barcelona on tällä hetkellä toisena, kun taas Elche löytyy sijalta viisitoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on noin kolmekymmentä pistettä Barcelonan eduksi. Tämä ottelu tulee olemaan todennäköisesti kierroksen selvin kamppailu, sillä joukkueiden välinen tasoero on aivan sairasta luokkaa Barcelonan eduksi. Barcelona on pelannut kotonaan kahdeksan ottelua ja niistä Barcelona on saalistanut yhtä monta voittoa. Barcelona on tehnyt kotonaan selvää jälkeä käytännössä vastustajasta kuin vastustajasta, joten Elchen kannattajille tiedossa on todennäköisesti suhteellisen pitkä ilta vieraskatsomossa.

Elche on pystynyt saalistamaan vieraissa yhteensä kaksi voittoa, joten maalaisjärjellä ajateltuna tänään tuskin on kolmatta voittoa tiedossa. Elche on kylläkin hävinnyt vieraissa vasta kolme ottelua, mutta tasaisten otteluiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on Elchelle ollut erittäin vaikeaa. Elchen pelivire oli muutenkin ennen vuodenvaihdetta täysin kateissa. Viisi edellistä ottelua eivät ole Elchelle tuottaneet voittoakaan. Elche hävisi juuri ennen joulupukin tuloa kotonaan Malagalle 0-1 numeroin. Kolmeen edelliseen otteluun Elche on maalinteossa onnistunut yhden kerran, joten se kertoo suhteellisen paljon siitä, että minkälaisen tehtävän eteen vierasjoukkue tänään tulee joutumaan. On hyvinkin mahdollista, että Elchellä on lisäksi selkeitä ongelmia loukkaantumisten kanssa. Elchen kannalta olisi tärkeää saada Damian Suarezin sekä Coron takaisin vierasjoukkueen vahvuuteen, mutta todennäköisesti kyseinen kaksikko on edelleen sivussa tästäkin ottelusta.

Barcelonalla on alla voitot Cartagenaa vastaan Cupista 3-0 maalein sekä Espanjan liigasta Getafesta 2-5 numeroin. Kahteen edelliseen otteluun siispä Barcelona on viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia. Barcelona on edellisen kerran menettänyt edes yhden pisteen Athletic Bilbaon vieraana ja tuo otteluhan pelattiin joulukuun ensimmäisenä päivänä. Barcelona on ammattimaisesti hoitanut sen jälkeen kaikki mahdolliset Cupin ottelutkin, joten siinä mielessä kotijoukkue lähtee varmasti myös tähän otteluun oikealla asenteella. Barcelonallakin on muutamia tärkeitä loukkaantumisia Sergio Busquetsin sekä Lionel Messin johdolla, mutta tästä ottelusta Barcelona tulee nappaamaan useamman maalin voiton hieman liioilteltuna silmät kiinni ja kädet sidottuina. Barcelona tarvitsee jatkoa ajatellen loukkaantuneita pelaajiaan takaisin kokoonpanoon, mutta tämä ottelu hoituu kotijoukkueen osalta ilman sairaslistan apuja. Selkeällä tasoituksella Barcelona poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas