VIDEO: Barcelona-hyökkääjä sikaili ottelussa Deportivoa vastaan

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallomaailman suurimman rotan tittelistä yhdessä Diego Costan kanssa taisteleva FC Barcelonan Luis Suarez oli jälleen lauantai-iltana elementissään Barcan kohdatessa Deportivio La Corunan Camp  Noulla.

Luis Suarez muisti taas kerran olevansa tarvittaessa totaalinen idiootti sen lisäksi, että hän on yksi maailman tappavimmista maalintekijöistä. Uruguaylainen juoksi eilisessä ottelussa Deportivon puolustaja Alejandro Arribasin ohi, ja päätti samalla antaa vastustajalleen nyrkistä suoraan sipuliin.  Ottelun espanjalainen erotuomari J. Sanchez ei nähty tilanteessa rikettä, ja vain 5. minuuttia myöhemmin Suarez iski Barcelonan jo ottelun ratkaisseeseen 3 – 0.

Alla vielä klippi tilanteesta jossa Suarez yrittää tiputtaa vastustajansa kunnoin takaraivo pommilla:

 

FC Barcelona voitti lopulta ottelun lukemin 4 – 0. Yhdeksi merkittävimmäksi hetkeksi ottelussa nousi Lionel Messin paluun loukkaantumisen jälkeen ja saman tien maalinteossa onnistuminen. Deportivon pelaaja Laure sai vielä ottelun 69. minuutilla suoran punaisen kortin, syyksi pöytäkirjaan kirjattiin ”kyynärpään käyttö”. Vierasjoukkueen riveissä saattaa olla vahva tunne pienestä suosimisesta kun ottaa huomioon aiemman Suarezin tilanteen.

Lue myös:

VIDEO: MONTREAL CANADIENSIN SUOMALAISHYÖKKÄÄJÄLLE NHL-URAN DEBYYTTIOSUMA

VIDEO: FLAMESIN SUOMALAISPUOLUSTAJA ISKI KAUDEN AVAUSMAALINSA