Barcelona ennakkosuosikkina Super Cupissa Sevillaa vastaan!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 08/11/2015
Jaa tämä...

Georgiassa pelataan tänään erittäin mielenkiintoinen kamppailu, kun Barcelona iskee Super Cupissa yhteen Sevillan kanssa. UEFA Super Cup pelataan Tbilisissä, jossa Mestarien liigan voittaja kohtaa Eurooppa liigan ykkösen.

Barcelona lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta Sevilla koittaa tehdä hallitsevan Mestarien liigan voittajan illan mahdollisimman tukalaksi. Tämän tiedostaa myös Barcelona-valmentaja Luis Enrique.

– En välitä ennakkosuosikin asetelmasta. Riippumatta siitä mitä muut ajattelevat, tärkeintä on, että todistamme kentällä olevamme parempi joukkue. Vaikeudet pelata Sevillaa vastaan ovat selvillä. Meidän on huolehdittava, että teemme oikeita asioita voittaaksemme, mies totesi AS-lehden haastattelussa.

Molemmilla on hieman loukkaantumishuolia ennen illan kamppailua. Barcelona joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman NeymariaJordi Albaa ja Douglasia. Kolmikon lisäksi myös Arda Turan ja Aleix Vidal ovat pelissä edustuskelvottomia.

Barcelonan lisäksi myös Sevilla joutuu antamaan loukkaantumisrintamalla hieman tasoitusta, sillä Ciro Immobile ja N’Zonzi ovat todennäköisesti sivussa illan ottelusta.

Ottelu potkaistaan käyntiin Suomen aikaa 21.45, joten pääsemme nauttimaan espanjalaisesta huippufutiksesta tiistai-illan kunniaksi!

Veikkaussivut tarjoaa Super Cup-matsiin myös kattavan vihjeen vedonlyöjille!

Lue myös:

Manchester City vahvistumassa Kevin de Bruynella!

HJK luopunut floppihyökkääjästään, seuraan uusi maalivahti!

nordicbet-valioliiga-790