Barcelona kompasteli Camp Noulla! | Jalkapallo

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/01/2014
Jaa tämä...

Valencia onnistui yllättämään Barcelonan Camp Noulla ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen.

Espanjan La Ligaa johtava FC Barcelona kärsi lauantaina todellisen yllätystappio, kun vierailulle saapunut Valencia vei pistepotin mukanaan. Valencian edellinen voitto Camp Noulta oli yli kymmenen vuoden takaa.

Barcelonan kotitappio oli muutenkin erittäin yllättävä, sillä joukkue porskutti ennen lauantaita peräti 25 kotivoiton putkessa. Atletico Madridilla onkin nyt mainio tilaisuus nousta La Ligan piikkipaikalle, kun joukkue kohtaa sunnuntaina Real Sociadadin.

Barcelona aloitti ottelun murhaavasti, sillä Alexis Sanchezin vei isännät johtoon vain seitsemän minuutin pelin jälkeen. Maaliin tarjoilun hoiti supertähti Lionel Messi.

Valencia kuitenkin vastasi huutoon kahdella perättäisellä osumalla. 44. minuutilla Dani Parejo tasoitti ottelun 1-1:een ja tauon jälkeen oli Pablo Piattin vuoro ohittaa Barca-vahti Victor Valdes.

Messi napautti rangaistuspotkusta Barcelonan tasoituksen hyvin pikaisella aikataululla, mutta Valencian hyökkääjälupaus Paco Alcacer viimeisteli loppulukemiksi 2-3 vain kuusi minuuttia tasoitusosuman jälkeen.

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut