Barcelona - Malaga 26.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/01/2018
Jaa tämä...

Kuinka rumat lukemat Barcelona latoo Malagan verkkoon?

Barcelona – Malaga, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 1,67 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 1,08 | 12,00 | 25,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan illan päättävässä ottelussa Malaga matkustaa mahdottoman tehtävän eteen Barcelonan vieraaksi. Barcelona sekä Malaga tulevat tarjoamaan todennäköisesti vauhdikkaan kohtaamisen, mutta Malagalla ei kuitenkaan ole valitettavasti minkäälaisia mahdollisuuksia taistelussa edes yhdestä pisteestä. Malaga on ollut muutaman edellisen kauden aikana rahajoukkueen maineessa, mutta vierasjoukkueen omistus on ehtinyt sotkemaan senkin puolen täydellisesti. Malagalla on kasassa laadukas joukkue, vaikka Barcelonan vieraana tiedossa onkin yhteen maaliin pelaamista. Barcelona tulee voittamaan kotonaan käytännössä ottelun kuin ottelun ja vastustajaa kuin vastustajaa vastaan, mutta toisaalta Malaga on edellisestä neljästä vierasottelustaan hävinnyt ainoastaan kerran.

Barcelona on käytännössä kaudesta toiseen Espanjan liigan suurimpia mestarisuosikeita, mutta toisaalta kotijoukkueen materiaalilla mikään muu ei voisi olla vaihtoehtonakaan. Edellisessä kotiottelussaan Barcelona murskasi Getafen 4-0 maalein. Kahteen edelliseen kotiotteluun Barcelona on viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia. Tilastojen valossa Barcelonaa voidaan pitää Espanjan liigan parhaimpana kotijoukkueena yhdessä Real Madridin sekä Atletico Madridin kanssa. Yhdeksän kotiottelua ovat tähän mennessä Barcelonalle tuottaneet yhtä monta voittoa. Näissä otteluissa Barcelona on viimeistellyt noin kolmea tai neljää maalia kamppailua kohden. Barcelonan kannalta erittäin huono asia on se, että kotijoukkueella on muutamia tärkeitä pelaajia sivussa, mutta luonnollisestikin tämä avaa uusia mahdollisuuksia toisille pelaajille. Andres Iniestan sekä Neymarin loukkaantumiset ovat Barcelonankin tasoiselle joukkueelle merkittäviä takaiskuja, mutta tosissaan kotijoukkueelta ratkaisuvoima ei tule loppumaan.

Malaga on tottunut pelaamaan varsinkin viime aikoina äärimmäisen vähämaalisia otteluita, mutta oikeastaan kaikki asiat viittaavat siihen, että tänään tullaan maaleja näkemään mahdollisesti jopa kentän molemmissa päissä! Barcelonan muutamat merkittävät poissaolijat tulevat kenties mahdollisesti antamaan Malagalle mahdollisuuden yhden maalin tekemiseen. Barcelona tulee hallitsemaan ottelun tapahtumia täydellisesti, mutta kotijoukkueen tulee olla tarkkana Malagan nopeiden vastaiskujen kanssa. Malagallahan ei ole missään tapauksessa mitään hävittävää, joten vierasjoukkue pystyy pelaamaan paineettomassa tilanteessa. Malaga lähtee itseasiassa tähän otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Welingtonia lukuunottamatta, joten siinäkin mielessä tiedossa on varmasti vauhdikas kohtaaminen. Yli 3,5 maalia poimitaan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas