Barcelona - Manchester City 12.3.2014 | Barca puolustaa selvää johtoa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/12/2014
Jaa tämä...

Manchester City yrittää saada aikaan superyllätyksen Nou Campilla

Vihje lyhyesti

-Barcelona on ensimmäisen osaottelun jälkeen turvallisessa 2-0 -johdossa. Cityn peli katkesi Manchesterissa punaiseen korttiin ja rangaistuslaukaukseen. Managerivelho Jose Mourinho sanoi ennen ottelua, että nykyinen Barca on heikoin aikoihin.

-Kumpikin joukkue on hapuillut viime aikoina. City putosi FA Cupista Wiganille ja Barca on hävinnyt La Ligassa heikoille joukkueille. Leo Messi on kärsinyt mystisestä vatsataudista, voi hyvinkin olla että hän aloittaa vaihtopenkillä.

-Ottelun luonne on se, että Cityn on pakko tehdä maaleja. Barcalle riittää se, että ottavat pelistä vauhdin pois ja kontrolloivat palloa. Ja tämän barcelonalaiset osaavat hyvin.

-Barca on jälleen yliarvostettu kertoimissa, varsinkin kun joukkueelle riittää tasapeli tai niukka häviö.

Vihje: Manchester City +1, kerroin 2,00 10Bet 

 

 

Lähtökohdat otteluun

Otteluparin ensimmäinen osa pelattiin kaksi viikkoa sitten Manchesterissa. Barcelona vei tuolloin voiton 2-0. Peli ratkesi pitkälti toisella puoliajalla Manchester Cityn puolustajan Demichelisin kaadettua vastustajan rangaistusalueella. Demichelis sai punaisen kortin ja Messi pisti pallon pilkulta maaliin. Tämän jälkeen Barcelona hallitsi ottelua ja onnistui vielä tekemään toisenkin maalin.

Sekä Manchester City etä Barcelona ovat yllättävästi kompuroineet viime aikoina. City putosi FA Cupista hävittyään kotikentällä Wiganille 1-2. Barcelona on kolmen viimeisen La Liga -kierroksen aikana hävinnyt Real Sociedadille sekä Valladolidille. Kotikentällään sen onnistui voittaa Almeria.

Itseluottamus ei välttämättä ole korkealla Barcan leirissä ja valmentaja Martino joutuu hieman pohtimaan kokoonpanoaan. Supertähti Messi on viime aikoina kärsinyt mystisestä vatsavaivasta. Saattaa hyvinkin olla niin, että Sanchez aloittaa pelin ja Messi istuu aluksi vaihtopenkillä. Iniestalla on myös ollut jonkinlaisia ongelmia. Puyol on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Muutama viikko sitten Manchester Citystä puhuttiin mahdollisen neljän pokaalin voittajana. FA Cup meni ohi viikonloppuna ja Mestareiden liigassa tavoite tuntuu kovalta. Valioliigassakin Chelsea on yhdeksän pistettä edellä, tosin kolme ottelua enemmän pelanneena.

City joutuu lähtemään otteluun avoimella taktiikalla, kahden maalin taka-asemasta ei nousta ilman hyökkäävää otetta. Joukkue on taitava ja kykenevä vaikka mihin, joten aivan mahdotonta epävarman Barcelonan yllättäminen ei ole. Viime vuonna Bayern Munchen pieksi Barcelonan pudotuspeleissä Nou Campilla 3-0.

Hyökkääjä Jovetic on Cityltä sivussa kuten myös pelikiellossa oleva Demichelis. Mainio hyökkääjä Sergio Aguero puuttui ensimmäisestä osaottelusta, joten hän saattaisi olla se tekijä, joka auttaa Cityn yllätykseen.

Manchester Cityllä ei ole juurikaan aikaisempia virallisia otteluita Espanjassa. Koskaan aikaisemmin manchesterilaiset eivät ole pelanneet Nou Campilla. Muiden Espanjan otteliden saldo on voitto, tasapeli ja kolme tappiota.

 

Perustelut vihjeelle

Epävarman Barcan ja Manchester Cityn ero ei ole niin suuri kuin kertoimet antavat ymmärtää. Barcan voitolle annettu hieman reilu 1.50 on aivan liian vähän. Barca puolustaa 2-0 -johtoasemaa, eikä sen tarvitse voittaa ottelua päästäkseen jatkoon. 10Betin kerroin 2.01 Cityn maalin tasoituksella on hyvä peli. Barcan maalin voitolla panos palautetaan.

Vihje: Manchester City +1, kerroin 2,00 10Bet 

 

Veikkaussivut | Anssi