Ex-Barcelona vahdin ura jatkuu Middlesbroughissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • 07/07/2016
Jaa tämä...

Entinen Barcelona ja Manchester United maalivahti Victor Valdes on tehnyt uuden pelaajasopimuksen ensi kaudeksi Valioliigan nousevan Middlesbroughin kanssa. Sopimus saattaa olla yksi alkavan Valioliiga-kauden merkittävimmistä.

Espanjalaisen Valdesin pari viimeistä kautta ovat olleet hyvin vaikeita. Ensin mies kärsi loukkaantumisista Barcelonassa ennen maisemanvaihtoaan, jonka jälkeen mies jäi Louis Van Gaalin alaisuudessa Manchester Unitedissa statistin rooliin. Viime kauden lopun mies vietti lainalla Belgiassa Standard Liegen paidassa, mutta nyt Valdesilla on siis edessä paluu Englannin korkeimmalle sarjatasolle.

Middlesbrough nousi viime kauden päätteeksi ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2008 takaisin Valioliigaan. Joukkueen manageri Aitor Karanka onkin kuumeisesti läpi kesän uusia vahvistuksia, joista Valdes on tähän asti merkittävin. Espanjan maajoukkueessakin esiintynyt Valdes tuo sarjanousija Boron pukukoppiin kokemusta voittamisesta ja ammattimaista asennetta. 34 – vuotiaan Valdesin on tarkoitus mennä joukkueen terveystarkastukseen tänään torstaina ja sopia vielä henkilökohtaisista ehdoista.

Valdesin lisäksi Borolla tähtäimessä myös toinen korkean profiilinpelaaja. Manageri Karanka on tiedettävästi kosiskellut hyökkäyspäähän lentävää hollantilaista Robin Van Persietä. Persien seura Fenerbahce on halukas myymään entisen Arsenal ja Manchester United pelaajan eteenpäin, mutta RvP haluisi itse siirtyä ensi sijaisesti suurempaan seuraan kuin Middlesbrough.

EM-kisojen puolivälieräottelut jatkuvat tänään kun isäntämaa Ranska kohtaa Saksan. Peliyhtiö Unibetilta löytyy illan huippuotteluun monta mielenkiintoista pelikohdetta.

Lue myös:

VIDEO: PORTUGALI EM-FINAALIIN

VIDEO: ROGER FEDERER JA ANDY MURRAY VAIVOIN VÄLIERIIN

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa