Barcelona - Panathinaikos 25.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Ratkaiseva viides kohtaaminen.

Barcelona – Panathinaikos (+6,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,28 | 3,80 

Koripallon Euroliigaa, puolivälierät ovat vielä Espanjassa käynnissä Barcelonan sekä kreikkalaisen Panathinaikoksen välillä. Otteluparissa voitot ovat tasan 2-2 lukemissa. Barcelona lähti ottelupariin suurena ennakkosuosikkina, mutta kreikkalaiset ovat antaneet loistavan vastuksen. Barcelona nappasi viimeksi pakkovoiton Kreikasta ja nyt tosiaan pelataan ratkaiseva kohtaaminen Espanjassa.

Barcelona on ollut vaikeissa tilanteissa aikaisemminkin ja nyt kotiyleisönsä edessä Barcelona on selkeä suosikki! Panathinaikos on ollut yllättävän hyvä tämän ottelusarjan aikana, sillä Panathinaikoshan on ehtinyt jo nappaamaan vierasvoitonkin Espanjasta. Silloin Panathinaikos pystyi lähtemään jossain määrin vain yllättäjänä haastamaan espanjalaisia, mutta nyt kaikki tietävät sen, että kreikkalaisia ei tule yhtään aliarvioida. Barcelona ei missään tapauksessa voi lähteä yhtään puolivaloilla tähän otteluun.

Barcelona on materiaaliltaan Euroliigan kenties paras joukkue ja lähellä napata jatkopaikan kotonaan! Ottelusarja on ollut erittäin tasainen sekä mielenkiintoinen, mutta uskoisin nyt kuitenkin siihen, että Barcelona ottelusarjasta jatkoon etenee. Barcelona pelasi viikonloppuna Espanjan liigaa ja voittikin siellä Estudiantesin, joten Barcelonalla pelituntumaa on mukavasti viikonlopulta, Panathinaikoksella ei ole. On tosin vaikeaa etukäteen arvioida, että onko sillä loppupeleissä tässä kohdassa enään merkitystä.

Veikkaussivut | Tuomas