Barcelona - Panathinaikos 9.4.2013 | Euroliiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/09/2013
Jaa tämä...

Avaako Barcelona kotonaan puolivälieräsarjan voitolla?

Barcelona – Panathinaikos (+7,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,25 | 3,95 

Koripallon Euroliigan kahdeksan parasta joukkuetta ovat selvillä ja nyt on vuorossa puolivälierien aloittaminen Espanjasta. Kierroksen ensimmäisessä ottelussa olemme Barcelonan sekä kreikkalaisen Panathinaikoksen välisessä kohtaamisessa. Barcelona nappasi jatkolohkon päätöskierrokselta kotivoiton 74-71 numeroin israelilaisesta Maccabi Electrasta, puolestaan Panathinaikos hävisi kotonaan 63-69 lukemin aina vaaralliselle venäläiselle CSKA Moskovalle. Se ei luo hyviä lähtökohtia tähän ottelusarjaan vierasjoukkueelle, sillä Panathinaikoksen materiaali on selkeästi Barcelonan vastaavaa perässä ja Panathinaikoksen mahdollisuudet ovat vain kotiotteluissa. En mitenkään henkilökohtaisesti jaksa uskoa, että Barcelona olisi kotonaan yllätettävissä. Lisäksi on muutenkin syytä muistaa, että Panathinaikos on pelannut Euroliigassa epätasaisesti. Kahdeksasta edellisestä Euroliigan vierasottelustaan Panathinaikos on napannut voiton vain neljästi.

Barcelona on kaikki kilpailut mukaanlukien kotonaan napannut viiteentoista edelliseen otteluun neljätoista voittoa! Barcelonan kotipelivireestä ei siis tarvitse keskustella sen enempää, sillä on selvää, että Panathinaikos joutuu tässä huippuvaikeaan paikkaan. Barcelona tosiaan päätti Euroliigan jatkolohkon voitolla Maccabi Electrasta ja joukkue on muutenkin kulkenut voitosta voittoon.

Barcelona on kotonaan helppo asettaa selkeän ennakkosuosikin asemaan ja muu tulos kuin kotivoitto olisi ehdottomasti selkeä yllätys! Panathinaikoksen materiaali on laadukas, mutta ei missään tapauksessa Barcelonan tasoa ja nyt vieraissa eteenkään voittoa ei ole todennäköisesti tiedossa. Barcelona on kotonaan ollut niin loistava, että tasoituksellakin kohdetta kelpaa hyvin lähteä pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas