Barcelona - Real Madrid 26.10.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

El Clasico huipentaa illan Espanjassa.

Barcelona – Real Madrid, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 
Barcelona – Real Madrid, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,78 | 3,90 | 4,00 

 

 

Joku on saattanutkin jo huomata, että tänä viikonloppuna jalkapallomaailma keskittyy tiettyyn kaupunkiin Espanjassa. Kauan odotettu ilta on vihdoin ja viimein täällä. Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan aina yhtä mielenkiintoinen El Clasico Barcelonan sekä Real Madridin välillä. Toivottavasti juomat ovat kotikatsomoissa kylmässä sekä eväät hankittu, sillä tiedossa on jälleen mahtava ilta kahden upean seuran välillä. Barcelona johtaa Espanjan liigaa ennen toisena olevaa Atletico Madridia. Kolmantena oleva Real Madrid on kolme pistettä Barcelonaa perässä. Barcelona on viimeistellyt Espanjan liigassa tähän mennessä vaatimattomasti 28 maalia. Myös Real Madrid on ollut hyökkäyspäässä tehokas, mutta varsinkin sitä sanaa voidaan käyttää Barcelonan kohdalla. Barcelona on pelannut tähän mennessä neljä kotiottelua ja viimeistellyt niissä 18 maalia! Kaiken kaikkiaan jälki on ollut tuhoisaa.

Barcelona sekä Real Madrid pelasivat tietenkin Mestarien liigaa viikolla, mutta sillä erotuksella, että Barcelona jäi Italiassa 1-1 maalein tasapeliin AC Milania vastaan. Tulos oli erittäin yllättävä, sillä monet varmasti odottivat Barcelonan pystyvän voiton nappaamaan. Real Madrid onnistui puolestaan omassa ottelussaan voittamaan Juventuksen 2-1 maalein. Real Madridilta ei voida ottaa mitään pois, mutta Juventuksen kiri pysähtyi aivan säälittävään ulosajoon. Juventuksen peli kärsi reilusti karmeasta tuomarivirheestä. Joka tapauksessa Real Madrid on kolmeen Mestarien liigan otteluun viimeistellyt vaatimattomasti kaksitoista maalia, joten Barcelonan puolustuksen tulee olla tänään erittäin tarkkana.

Barcelonan sekä Real Madridin kohtaamiset ovat aina tapahtumia täynnä. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet maalimääriltään erittäin runsaita. Viime kerralla joukkueet kohtasivat Real Madridin kotiareenalla maaliskuussa ja silloinhan Real Madrid nappasi voiton 2-1 maalein. Barcelonalla on varmasti jo siinäkin mielessä vain voitto tänään mielessä. Kaiken kaikkiaan vedot laittamaan sisään ja sen jälkeen sohvalle nauttimaan viikonlopun upeimmasta ottelusta. Maaleja nähdään molemmissa päissä, se voidaan sanoa todennäköisesti jo tässä vaiheessa. 

Veikkaussivut | Tuomas