VIDEO: Barcelona kiinnostunut Riyad Mahrezista

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Algerialaistähteä viedään katalonialaisjättiin.

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelaava Barcelona on usean eri lähteen mukaan uudelleen kiinnostunut Valioliigan hallitsevan mestarin Leicesterin vahvuudessa pelaavasta algerialaispelaaja Riyad Mahrezista. Asiasta on kertonut äskettäin esimerkiksi The Telegraph.

Edullisesti Mahrez ei ole vaihtamassa maisemaa. Edellämainitun lähteen mukaan Leicester on asettanut algerialaispelaajalle 46 miljoonan euron hintalapun. Se tuskin on este katalonialaisjätille, joka tehnee ensimmäisen tarjouksensa kuluvan kauden jälkeen.

Oman mausteensa soppaan tuo se, että Mahrez on kertonut julkisesti haluavansa pelata Lionel Messin rinnalla. Argentiinalaistähti on Leicesterin avainpelaajan yksi suurimmista esikuvista. Toisaalta Mahrez teki jatkosopimuksen Leicesteriin, joten se hidastaa kuvioita.

Tällä kaudella Mahrez on tehnyt viisi maalia. Pelivire on siis merkittävästi laskussa, mutta hyvänä asiana Leicester on voittanut nyt kolme ottelua peräkkäin. Valioliigan hallitseva mestari pelaa myös Mestarien liigan puolivälierissä, joten kaudesta on jäänyt käteen hyvääkin.

Tsekkaa parhaat jalkapallon pelikohteet Unibetilta>>

Lue myös:
VIDEO: Kiinasta tehtiin 42 miljoonan tarjous Kevin Gameirosta
VIDEO: Jonathan Johanssonista Rangersin yksi valmentajista?

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa