VIDEO: Xavi olisi halunnut edustaa urallaan Manchester Unitedia tai Liverpoolia!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 16/03/2018
Jaa tämä...

Xavi Hernandez yksi maailman kuuluisimmista jalkapalloilijasta pudotti eilen melkoisen yllätyksen kertoessaan haaveistaan. 

Espanjalainen La Liga -legenda ja Barcelona-ikoni Xavi Hernandez kertoi eilen maanantaina Eurosportille antamassaan haastattelussa haaveilleensa aiemmin pelipaikasta Valioliigassa. Mies päätyi kuitenkin pelaamaan koko Eurooppa aikakautensa Espanjassa ja Barcelonassa. Xavin vyölle kertyikin katalaanien paidassa hulppeat 700 ottelua, kahdeksan La Liga- ja kolme Mestarien Liiga voittoa ennen hänen siirtoaan Qatariin Al Sadd nimiseen seuraan.

Erityisesti Xavi on kertonut ihailleensa brittiensaarilla vallitsevaa tunnelmaa jalkapallo-otteluissa. ”Rehellinen ollakseni Valioliiga on iso houkutin monille muualla pelaaville pelaajille. Siellä on loistavat stadionit, kentät ja fanit. On hieno miten ihmiset elävät ja hengittävät jalkapalloa Valioliigan ympärillä, se tekee sarjasta todella uskomattoman” Xavi hehkutti.

Haastattelun mukaan Xavi olisi ollut kiinnostunut päästä pelaamaan jommassakummassa hyvin legendaarisesta brittiseuroista Manchester Unitedissa tai Liverpoolissa. 35 – vuotias keskikenttämies nosti ManU:n ja Liverpoolin ohi muiden huippuseurojen kuten Chelsean, Arsenalin ja Manchester Cityn kyseisten seurojen pitkien ja rikkaiden historioiden vuoksi. ”Tiedän että Manchester Cityllä on nousukausi ja seura on niittänyt viime aikoina menestystä, mutta valitsisin silti mieluummin Unitedin historiallisesta näkökulmasta katsottuna. Seuran lisäksi myös sen kotiareena Old Trafford on historiallisesti ainutlaatuinen pelikenttä.”.

Xavin esittämät lausunnot ovat varmasti kuin suolaa haavoihin sekä ManU että Liverpool faneille. Molemmat seurat ovat viime kausina pelanneet enemmän tai vähemmän huonosti. Voi vain haaveilla minkälaista jälkeä legendaarinen kapellimestari olisi tehnyt näiden joukkueiden riveissä jakaessa palloa Wayne Rooneylle tai Raheem Sterlingille.

Tässä vielä ote Xavin parhaista paloista miehen uran varrelta:

Muistathan että EM-karsintaottelut jatkuvat vielä tänään. Peliyhtiö Betsson kaikkiin otteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluiden alkua kuin livevedonkin puolella!

Lisää uutisia:

KooKoo nappasi ison kalan!

VIDEO: Messi arvostelee Ronaldon elokuvatrailerin!

nhl-pro-nordicbet