Barcelona-tähti saa tukea joukkuekaveriltaan vaikeana aikana

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

La Liga jättiläinen FC Barcelona on käynyt viime aikoina lävitse vaikeita aikoja. Joukkue tipahti parin viikon sisään yllättäen Mestarien liigan puolivälierävaiheessa sekä menetti tiukan otteensa La Ligan mestaruudesta. Yksi syypää joukkueen heikkoon vireeseen on fanien mielestä brasilialaistähti Neymar, joka jäi maaleitta peräti viidessä peräkkäisessä ottelussa.

Neymar ei itse ole julkisuudessa kommentoinut virettään tai asettautunut puolustuskannalle fanien kritiikkiä vastaan. Sen sijaan miehen joukkuekaveri, itsekin uran aikana paljon parjattu, Luiz Suarez on astunut puolustamaan Neymaria julkisesti. Espanjalaisen urheilutoimittajan Javier Miguelin mukaan Suarez on puolustanut hyökkääjäkaveriaan seuraavin sanoin: ”Me olemme ihmisiä, emme koneita. Meillä on välillä parempia aikoja ja välillä huonompia. Minua satuttaa se, että kaikki syyttävät ystävääni tappiosta. Kun voitimme kaiken mahdollisen viime vuonna, niin kukaan ei sanonut, että se oli yhden ihmisen, Neymarin, ansioita. Nyt kun häviämme, niin miten kaikki nyt voivat syyttää yksilöä?”

Neymarin viiden ottelun mittainen kuivaputki päättyi viime keskiviikkona, kun Barcelona ”palasi tasolleen” ja voitti Deportivo La Corunan peräti 8 – 0. Barcelona-fanit toivoivatkin Neymerin maalin jälkeen sosiaalisessa mediassa, että miehen maali avaisi jälleen sen kuuluisen ketsuppipullon ja että ”kirous” olisi ohitse.

Barcelona hyökkääjineen on seuraavan kerran tulessa tänään, kun katalaanit isännöivät klo 21.30 alkavassa ottelussa Sporting Gijonia. Parhaat kertoimet otteluun löydät tuttuun tapaan Unibetin sivulta.

Lue myös:

VIDEO: BELGIALAISILLA FUTAREILLA ALUSVAATEMALLIT PELIKAVEREINA

SIIRTYYKÖ RONALDO PARIISIIN VAI JATKUUKO MADRID-URA?

betsafe mainos
KAIKKI PELIIN CITYN PUOLESTA
betsafe
10 EURON RISKITÖN VETO!
Pelaa