Vaihtaako Neymar maisemaa lähitulevaisuudessa?

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapalloa seuraavan maailman katseet ovat tällä hetkellä kääntyneet tiiviisti Ranskaan vuoden 2016 EM-kisoihin sekä Yhdysvaltoihin Copa America karkeloihin. Kesä on kuitenkin sellaista aikaa, että siinä missä pelikentillä hikoillaan ja kilpaillaan, niin myös seurajoukkueiden kabineteissa käydään kovaa vääntöä uusien pelaajasopimusten ja hankintojen kanssa. Yksi kesän kovimmista kamppailuista käydään brasilialaisen tähtipelaajan Neymarin ympärillä.

Uusiempien tietojen mukaan 24 – vuotias tällä hetkellä La Liga seura Barcelonaa edustava Neymar da Silva Santos Júnior, on tehnyt pelaajasopimuksen Ranskan jättiseuran Paris Saint-Germainin kanssa. Lehdet kuten, espanjalainen AS ja brasiliainen ULO, tietävät kertoa miehen kauppasumman olevan vähintään 192 miljoonaa euroa ja siirron on määrä tapahtua, vuoden päästä, kesällä 2017. Neymarin vuosipalkka tulisi olemaan Pariisissa 50 miljoonaa euro, huomattavasti enemmän kuin Barcelonassa.

 

PSG:n tähtisikermään jäi päättyneen kauden jälkeen ammottava aukko, kun Zlatan Ibrahimovic jätti seuran. PSG olisikin halunnut Neymarin välittömästi riveihinsä, mutta seura joutuu näillä näkymin odottamaan vielä vuoden brassia. Lehtitietojen mukaan erityisesti pariisilaisten riveissä pelaavat Neymerin maamiehet David Luiz, Marquinhos, Thiago Silva, Lucas Moura ja Maxwell ovat houkutelleet Barcelona-hyökkääjää Ranskaan. Neymar haluaa myös voittaa urallaan maailman parhaalle jalkapalloilijalle ojennettavan Ballon d’Or palkinnon, eikä hän usko saavuttavansa sitä Barcelonassa Leo Messin ja Luiz Suarezin aisankantajana.

Kaiken lisäksi monet La Liga jalkapalloilijat ovat tällä hetkellä maan veroviranomaisten hampaissa, kun taas tilanne Ranskassa on helpompi. Mahdollisen siirron syiden voidaan siis spekuloida olevan hyvin itsekkäitä, henkilökohtaisen pokaalin metsästys ja ultimaattinen rahan teko uran aikana.

Lue myös:

PORTUGALI – ISLANTI 14.6.2016

RANSKA – ALBANIA 15.6.2016

comeon mainos
Hyödynnä Comeon! määräaikainen tarjous:
comeon
Talleta 10€ ja saat 50€ !
Pelaa