VIDEO: Barcelona murskasi Valencian - Messille 500 täyteen

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: WEB
  • 02/04/2016
Jaa tämä...

Argentiinalainen jalkapallon supertähti Lionel Messi oli eilen illalla pelatussa Copa Del Reyn puolivälieräottelussa Valenciaa vastaan kovassa liekeissä. Kirppu iski peräti 7 – 0 päättyneessä ottelussa hattutempun. Messin kolmen maalin illasta teki erityisen se seikka, että mies ylitti illan toisellaan maagiseen 500 maalin rajan ammattilaisurallaan.

Kaiken kaikkiaan viisin kertainen Ballon d’Or voittaja Messi on iskenyt nyt urallaan 501 maalia. Maaleista 436 on nähnyt päivänvalon Barcelonan paidassa, 49 maalia Argentiinan maajoukkueessa ja 16 maalia Argentiinan nuorisomaajoukkueissa. 500 maalin rajan rikkomisen lisäksi Messi teki historiaa tekemällä uransa neljännen hattutempun Valencian verkkoon. 28 – vuotiaalla Messillä on vielä runsaasti pelivuosia jäljellä, joten on aivan varmaa, että lähitulevaisuudessa tulemme uutisoimaan miehen rikkoneen 600 maalin rajan. Mutta pääseekö edes maestro itse 1000 maaliin, se jää nähtäväksi.

Ohessa vielä Valencian nöyryytykseen päättyneen ottelun kaikki seitsemän maalia:


Barcelona 7:0 Valencia by OfficialGoals

Muistathan että peliyhtiö Bet365 on vahvasti mukana jalkapallosarjojen otteluissa. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa jääkiekkosarjojen otteluista ja hankkia erinomaisen talletusbonuksen.

Lue myös:

VIDEO: Kolumbialaishyökkääjä Kiinaan hurjalla siirtosummalla

VIDEO: Leicester-tähti viimeisteli kauden hienoimman

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa