VIDEO: Montreal ei mahtanut mitään Aleksander Barkoville

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 04/03/2016
Jaa tämä...

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Alexander Barkov oli viime yönä todella kovassa tikissä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan.

Montreal karkasi pelin puoliväliin mennessä jo vakuuttavan oloiseen 3 – 0 johtoon, ja näyttikin siltä kanadalaiset vievät täyden pistepotin mukanaan kotiin. Mutta tämän jälkeen alkoi Floridan ja Aleksander Barkovin show, joka huipentui Barkovin ohjaamaan Floridan 4 – 3 voittomaalin ajassa 59,31. Suomalaissentteri olikin mukana jokaisessa Floridan tehtailemassa kirivaihteen maalissa summaten tehot 2 + 2, nostaen koko kauden tehopiste saaliinsa nyt jo lukemiin 26+29. Mies palkittiin joukkueen toimesta odotetusti ottelun parhaana pelaajana, mikä takasi nuorelle miehelle kunnian pukea pukukopissa ylleen Spacey In Space – huppari.

 

Viimeisimmän voiton myötä Florida on saavuttanut tällä kaudella jo 44 voittoa. Se on seuran uusi seuraennätys. Joukkue on kerryttänyt myös riittävän suuren pistepotin noustakseen kahden pisteen turvin paikallisvastustajansa Tampa Bay Lightningin ohitse NHL:n Atlantic-divisoonan kärkipaikalle.

Alla vielä video jossa Barkovin illan jokainen tehopiste. Katso ja ihastu:

Muistathan, että peliyhtiö Unibet on jääkiekkovedonlyöntiin erinomainen valinta. Sivuston kautta on mahdollista lyödä vetoa eri jääkiekkosarjoista ja hankkia loistavan talletusbonuksen.

Lue myös:
VIDEO: Liigan pudotuspelien näyttävimmät suoritukset tähän asti
VIDEO: KHL:n välierät ratkesivat hienolla maalilla toisessa jatkoerässä