Barkovin ketju täytti tähdistön – Sasha ykkösenä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Kimmo
  • 20/04/2018
Jaa tämä...

Florida Panthersin nuoren suomalaissentterin Aleksander ”Sasha” Barkovin ketju on noussut aivan uuteen kukoistukseen sen jälkeen, kun tsekki-ikoni Jaromir Jagr tuli mukaan kuvioihin. Kolmikko luo maalipaikkoja kuin liukuhihnalta pelistä toiseen. Ketjua pidetään yleisesti yhtenä koko NHL:n vaarallisimmista kolmikoista. Viime yönä ketjun kovuuden sai todeta Winnipeg Jets, joka hävisi Floridan kotikaukalossa maalein 4-2.

Ottelun ykköstähti oli Barkov, joka teki ottelun voittomaalin vihaisella rannelaukauksella ketjukavereidensa Jonathan Huberdeaun ja Jagrin syötöistä. Maali oli Barkovin toinen Jagrin mukaantulon jälkeen.

– Hän on ensisijaisesti syöttelijä, totesi Jagr Barkovista. – Riippumatta siitä mitä hänelle sanoo, hän hakee aina syöttöä. Nyt ei ollut ketään lähellä, eikä muuta vaihtoehtoa, joten hän laukoi. Hänellä on hyvä kuti ja on hyvä, että hän käyttää sitä.

Huberdeau valittiin ottelun kakkostähdeksi kahdella maalisyötöllä ja Jagr kolmostähdeksi samoilla tehoilla.

Jussi Jokinen sai syöttöpisteen Nick Bjugstadin 4-2 maaliin, joka syntyi ajassa 59.14 Jetsin hakiessa tasoitusta ilman maalivahtia.

Katso ottelun parhaat palat tästä: