Barkovin pisteputki jatkuu - Panthers kaatui rankkareissa! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/01/2014
Jaa tämä...

Aleksander Barkovin pisteputki kasvoi jo neljän ottelun mittaiseksi.

Florida Panthersia edustava Aleksander Barkov nappasi tililleen yhden syöttöpisteen ottelussa New York Rangersia vastaan. Suomalaislupauksen pisteputki on nyt neljän ottelun mittainen. Tällä aikavälillä nuorukainen on iskenyt tehot 1+3 plusmiinus-tilaston ollessa lukemassa +2.

Barkov riisti kiekon haltuunsa Rangers-päädyssä ja tarjoili sitten maalipaikan Brad Boyesille. Ketjukaveri kiitti ja uitti pelivälineen ohi Henrik Lundqvistin.

Toisen erän puolivälin kieppeillä syntynyt avausmaali ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä Rangers tasoitti ottelun vain reilu kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Tasoitusosumasta vastasi Dan Girardi lujalla rannelaukauksellaan.

Ratkaisua haettiin lopulta voittomaalikilpailusta, jossa Rangers-vahti Lundqvist pysyi ohittamattomana. Myös Barkov pääsi kokeilemaan maalintekoa, mutta herran tavaramerkkinä tunnettu ”Foppa-harhautus” ei tällä kertaa tuottanut toivottua tulosta.

Kun Rangersin Brad Richards onnistui ohittamaan Panthers-veskari Tim Thomaksen, vei Rangers matsin nimiinsä lukemin 2-1.

Katso ottelun huippuhetket tästä! (Barkovin tarjoilu ajassa 0:55)

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut