AK Bars Kazan - Medvescak Zagreb 17.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Tekeekö Medvescak Zagreb turhan reissun Kazaniin?

AK Bars Kazan – Medvescak Zagreb, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,65 | 4,40 | 4,00 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelutarjontaa, AK Bars Kazan saa vastaansa Medvescak Zagrebin. Itäisessä konferensissa AK Bars Kazan on tällä hetkellä ensimmäisenä, kun taas puolestaan Medvescak Zagreb löytyy läntisestä konferenssista neljänneltä sijalta. AK Bars Kazan on ollut huikeassa pelivireessä koko alkukauden ja varsinkin puolustushan on ollut AK Bars Kazanin osalta mahtavaa seurattavaa! AK Bars Kazanin puolustus on ollut KHL:n toimin, sillä kotijoukkueelle ei olla tehty edes kolmeakymmentä maalia. Esimerkiksi juuri Medvescak Zagrebille ollaan tehty toistakymmentä maalia enemmän kuin kotijoukkueelle.

AK Bars Kazanille maalinteko on ollut joukkueelle kuin joukkueelle vaikeaa, sillä ensinnäkin AK Bars Kazan on kahdeksasta kotiottelustaan voittanut seitsemän ja toisekseen AK Bars Kazanille ollaan tehty yhteensä kotiotteluissa kaksitoista maalia. On täysin uskomatonta, että viiteen edelliseen kotiotteluun kazanilaiset ovat peräti kolmesti jättäneet vastustajansa kokonaan ilman maaleja. Toisaalta viime kierroksellahan kotonaan AK Bars Kazan hävisi huippuottelussa SKA Pietarille 1-3 maalein.

Medvescak Zagreb on valitettavasti erittäin kotiriippuvainen joukkue, joten lähtökohtaisesti AK Bars Kazan on ehdottomasti kotonaan jopa suursuosikin asemassa. Medvescab Zagreb on pelannut nimenomaan juuri vieraissa erittäin tasaisia otteluita, mutta niiden kääntäminen oman joukkueen eduksi on ollut lähes mahdotonta. Kaiken kaikkiaan Medvescak Zagreb on viiteen edelliseen vierasotteluun saalistanut vain yhden voiton. Nyt vastustajana AK Bars Kazan on lähes pahinta mahdollista luokkaa.

Veikkaussivut | Tuomas