AK Bars Kazan - Spartak Moskova 21.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko AK Bars Kazanin voittoputki moskovalaisten kustannuksella?

AK Bars Kazan – Spartak Moskova, merkki 1, kerroin 
AK Bars Kazan – Spartak Moskova (+1), merkki 1, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,75 | 5,50 

 

 

Jääkiekon KHL:n ottelussa vastakkain asettuvat AK Bars Kazan sekä Spartak Moskova. Itäisessä konferensissa AK Bars Kazan on tällä hetkellä edelleen ensimmäisenä, kun taas puolestaan Spartak Moskova löytyy läntisen konferenssin yhdeksänneltä sijalta. AK Bars Kazan on voittanut alkukaudella kaikki ottelunsa neljää lukuunottamatta, joten AK Bars Kazanin alkukausi on ollut kaiken kaikkiaan mahtavaa seurattavaa! AK Bars Kazan on materiaaliltaan ehdottomasti KHL:n laadukkaimpia, joten sinänsä menestys ei tule kenellekään varmasti lainkaan yllätyksenä.

Nyt vieraaksi saapuva Spartak Moskova on ollut vieraissa erittäin heikko, sillä varsinaisella peliajalla Spartak Moskova on vain kerran vieraissa voiton onnistunut nappaamaan! Toisaalta jatkoerässä Spartak Moskova on jostain syystä ollut vahva, sillä jatkoilla Spartak Moskova on neljästi ryöstänyt pisteet mukaansa. Kaiken kaikkiaan Spartak Moskova on joutunut pelaamaan kolme edellistä otteluaan vieraissa, joten tässäkin asiassa etua on ehdottomasti annettava AK Bars Kazanille. Spartak Moskova on joutunut matkustelemaan, joten hurjassa voittoputkessa oleva AK Bars Kazan omaa loistavat mahdollisuudet voittoputkensa jatkamiseen.

AK Bars Kazanin edellisestä tappiosta on valtavasti aikaa eikä lähtökohtaisesti sitä tule myöskään tässä ottelussa. AK Bars Kazan on edellisestä viidestä ottelustaan napannut yhtä monta voittoa ja kaiken kaikkiaan kotijoukkue on ollut äärimmäisen vakuuttava. Spartak Moskova voitti viime vuoden lopulla joukkueiden edellisen keskinäisen kohtaamisen, mutta nyt ei taida olla vaaraa siitä, että se tapahtuisi uudelleen. AK Bars Kazan on ehdottomasti selkeä suosikki voiton nappaamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas