Barys Astana - Medvescak Zagreb 16.1.2014 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko zagrebilaisten vahvat peliesitykset Barys Astanan vieraana?

Barys Astana – Medvescak Zagreb, merkki 2, kerroin 4,80 Nordicbet
Barys Astana – Medvescak Zagreb ML, merkki 2, kerroin 3,35 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,55 | 4,40 | 4,80 PELAA TÄSTÄ

 

 

Läntisen konferenssin seitsemäntenä oleva Medvescak Zagreb on noussut huikeaan pelivireeseen. Edellisellä kierroksella Medvescak Zagreb hävisi jatkojen päätteeksi Avangard Omskille 4-3 maalein, mutta viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet varsinaisella peliajalla ainoastaan yhden tappion. Tänään zagrebilaisryhmä matkustaa jääkiekon KHL:n ottelussa Barys Astanan vieraaksi. Barys Astana on joukkueista ensinnäkin laadukkaampi sekä Barys Astana on pelannut kokonaisuutta ajatellen erinomaisen kauden, mutta siitä huolimatta lähdetään pelaamaan rohkeasti kazakstanilaisia vastaan. Medvescak Zagrebin tekemisestä huomaa sen, että tällä hetkellä vierasjoukkueen pelaajilla itseluottamus on korkealla. Kuusi edellistä vierasottelua ovat Medveszak Zagrebille tuottaneet mahtavasti neljä voittoa sekä kaksi jatkoaikatappiota, joten edellisestä vierastappiosta varsinaisella peliajalla on todella kauan aikaa.

Barys Astanan pelivire on viime aikoina kadonnut käytännössä täydellisesti, vaikka edellisellä kierroksella kotijoukkue voittikin Spartak Moskovan 4-2 maalein. Tuossa ottelussa vastustajan taso ei ”välttämättä” ollut pahinta mahdollista luokkaa, joten siinä mielessä tänään vastustajan taso tulee ehdottomasti nousemaan. Varsinaisella peliajalla viisi edellistä ottelua ovat Barys Astanalle tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa. Barys Astanalla ei ole minkäänlaista ongelmaa esimerkiksi taistelussa pudotuspelipaikoista, mutta onhan se huolestuttavaa, että viime aikoina kotijoukkue ei ole pystynyt saalistamaan kuin muutaman voiton varsinaisen peliajan puitteissa. Barys Astana taistelee itseasiassa edelleen itäisen konferenssin mestaruudesta, mutta tätä menoahan kazakstanilaisten haaveet itäisen konferenssin ykköspaikasta tulevat menemään karille, jos samanlaiset peliesitykset jatkuvat.

Medvescak Zagreb on nostanut itseään yhä enemmän ja enemmän vedenpinnan yläpuolelle ja tällä hetkellä vierasjoukkueen tekemisestä huomaakin sen, että itseluottamus on korkealla ja sitä kautta voittoja tulee upealla tahdilla. Paperilla katsottuna Medvescak Zagreb ei missään tapauksessa pärjää vertailussa monellekaan joukkueelle, mutta toisaalta vierasjoukkueen yhteishenki on tällä hetkellä sellaista luokkaa, että siinä eivät hienot nimet selässä paljoa paina. Medvescak Zagrebin kannalta erinomainen asia on myös se, että vierasjoukkueella loukkaantumisia ei ole. Tähänkin otteluun zagrebilaiset pääsevät näin ollen parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Vaaka kallistuu itseasiassa lisää Medvescak Zagrebin suuntaan, sillä Barys Astanahallan on muutamia loukkaantumisia. Tarkemmin sanottuna kotijoukkueen vahvuudesta sivussa tämän tiedon mukaan ovat Alexei Litvinenko sekä Maxim Semyonov. Lähtökohtaisesti tällä kerroinasettelulla on syytä lähteä rohkeasti vierasvoittoa vetokupongille tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas