Barys Astana - Nizhny Novgorod 14.10.2013 | KHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Huikeaa alkukautta pelaava Barys Astana isännöi Novgorodia.

Barys Astana – Nizhny Novgorod, merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,75 | 4,35 | 3,55 

 

 

Jääkiekon KHL:ssä pelataan tänään neljällä pelipaikkakunnalla, Barys Astana saa vieraakseen Nizhny Novgorodin. Itäisessä konferensissa Barys Astana on tällä hetkellä toisena, kun taas puolestaan Nizhny Novgorod löytyy samaisesta konferensissa muutamaa sijaa alempaa. Kaiken kaikkiaan niin Barys Astanan kuin Nizhny Novgorodin alkukausi on ollut erinomaista seurattavaa, mutta sitä se on varsinkin ollut Barys Astanan kohdalla! On täysin käsittämätöntä, että Barys Astana on viimeistellyt yli kuusikymmentä maalia. Barys Astana on varsinaisella peliajalla voittanut yhdeksän kertaa ja sitä voidaankin pitää mahtavana suorituksena. Kaikesta huomaa, että Barys Astanan itseluottamus on tällä hetkellä äärimmäisen korkealla. 

Barys Astana on tilastojen valossa ollut itäisen konferenssin paras kotijoukkue, sillä kotonaan Barys Astana on hävinnyt vasta kaksi kertaa! Yli neljäkymmentä tehtyä maalia kotiotteluissa kertoo siitä, että Barys Astana on ollut kotonaan hyvin hankalasti voitettavissa. Kaiken kaikkiaan Barys Astanan hyökkäys on toiminut erinomaiseen tahtiin. Barys Astanahan hävisi toki viimeksi kotonaan huippuottelussa AK Bars Kazania vastaan, mutta nyt näyttöhalut ovat jo senkin takia jälleen kohdallaan. 

Nizhny Novgorod on joutunut pelaamaan jo kaksi ottelua vieraissa putkeen ja nyt on kolmas tänään tiedossa. Nizhny Novgorod on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, viimeksi Avangard Omsk murskasi Nizhny Novgorodin peräti 5-1 maalein. Sinänsä Nizhny Novgorod on vieraissa ollut yllättävänkin hyvä, mutta valitettavasti viimeaikaiset peliesitykset eivät lupaile hyvää. Barys Astana on tällä hetkellä sellaisessa pelivireessä, että taitaa vierasvoitto jäädä Nizhny Novgorodilta saavuttamatta.

Veikkaussivut | Tuomas