VIDEO: Baseball-maailma ihmeissään uudesta superlupauksesta - Kyseessä 13-vuotias tyttö!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Mo’ne Davis on tällä hetkellä koko Pohjois-Amerikkalaisen urheilun puheenaihe numero yksi.

Aina silloin tällöin otsikoihin nousee nuoria superlupauksia, joiden odotetaan nousevan omassa lajissaan aivan ”ravintoketjun” huipulle. Harvinaisempaa on kuitenkin se, että nuori tyttö nousee koko kansakunnan sankariksi – vieläpä lajissa, jota miehet ovat dominoineet iät ja ajat.

13-vuotias baseball-pelaaja Mo’ne Davis on kuitenkin tehnyt juuri tämän tempun. Nuorukainen on noussut nopeaan tahtiin koko Pohjois-Amerikkalaisen urheilun kuumimmaksi nimeksi.

Nyt on HJK:n vuoro! Tänään tulilla HJK-Rapid Wien! Nordicbetin kertoimet: 2.62 | 3.25 | 2.55. Betsaa peräti 50€ riskittömästi tästä linkistä! ]

Davis on tahkonnut uskomattomalla tasolla joukkueensa Philadelphia Taney Dragonsin matkassa nuorten Little League World Series -turnauksessa. Maailman parhaille lapsijoukkueille suunnattu turnaus onkin muodostunut todelliseksi ”yhden naisen show’ksi”.

Davisista tuli vastikään nimittäin historian ensimmäinen tyttö, joka on syöttänyt niin sanotun täydellisen ottelun Little League World Seriesissä. Davis ei siis antanut vastustajalleen yhtäkään juoksua kyseisen matsin aikana.

Nuorukaisen heittokäsi onkin varsin jykevässä kunnossa. Davisin syöttö lähtee kädestä parhaimmillaan jopa 112 kilometrin tuntinopeutta.

Eikä tässä vielä kaikki. Davisista tuli myös ensimmäinen Little League -pelaaja, jonka kuva on komeillut tunnetun Sports Illustrated -lehden kannessa. Tytön kuvan alapuolelle on niitattu otsikko ”Mo’ne: Remember Her Name — As If We Could Ever Forget.” (suom. ”Mo’ne: Muistakaa hänen nimensä – Ikään kuin voisimme sen ikinä unohtaa.”

Davisin huikeat suoritukset ovat loksauttaneet jopa monien huippu-urheilijoiden leuat lattiaan. Tyttö onkin saanut suitsutusta Twitter-palvelussa muun muassa MLB-syöttäjiltä Marcus Stromanilta sekä David Pricelta, korislegenda Magic Johnsonilta sekä NBA-tähti Kevin Durantilta.

Tsekkaa Davisin otteita alta löytyvistä videoista!


Veikkaussivut

Twitter: @VeikkaussivutFacebook: Veikkaussivut