Roberto Bautista - Juan Martin Del Potro 16.1.2014 | Australian Avoimet

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

Roberto Bautista haastaa Argentiinan ykkösen paikasta kolmannelle kierrokselle.

Roberto Bautista – Juan Martin Del Potro, merkki yli 32,5 peliä, kerroin 1,90 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 10,00 | 1,02 PELAA TÄSTÄ

 

 

Tenniksen Australian Avointen ottelutarjontaa, Espanjan Roberto Bautista haastaa Argentiinan Juan Martin Del Potron. Heti alkuun on syytä todeta se valitettava fakta, että tässä kohdassa on mahdotonta lähteä sanomaan, että pystytäänkö tätä ottelua pelaamaan lainkaan Suomen aikaan alkuiltapäivän aikana. Australiassa oli ensimmäiseksi hurjaa hellettä, mutta vihjeen tekoaikana helle on ehtinyt muuttumaan kaatosateeksi. Joka tapauksessa Juan Martin Del Potro lähtee tähän otteluun kaikilla mittareilla katsottuna suursuosikkina, mutta Roberto Bautistalla on aseet yhden erän voittamiseksi. Juan Martin Del Potron peruslyönnit ovat Roberto Bautistan peruslyöntejä selkeästi edellä, mutta espanjalaisen kauden aloitus on ollut erinomainen. Aucklandissa Roberto Bautista pelasi itsensä peräti neljännelle kierrokselle. Matkalla tuohon vaiheeseen espanjalainen ehti voittamaan esimerkiksi Benoit Pairen.

Roberto Bautista voitti ensimmäisellä kierroksella Tim Smyczekin suoraan kolmessa erässä, joten espanjalaisen ei tarvinnut hurjassa hellessä viettää sentään liikaa aikaa. Tälläinen pieni yksityiskohta saattaa kääntää kelkkaa yllättävän paljon Roberto Bautistan suuntaan, sillä Juan Martin Del Potro joutui ensimmäisellä kierroksella pelaamaan sentään neljä erää Rhyne Williamsia vastaan. Juan Martin Del Potro pelasi itsensä viime viikolla Sydneyn turnauksen mestariksi eikä se välttämättä ollutkaan niin hyvä asia kuin mitä moni kuvittelisi. Juan Martin Del Potro joutui Sydneyssä pelaamaan monta ottelua, joten siinä mielessä on ollut tai on edelleen mahdollista, että argentiinalaisella bensa tankissa olisi kenties hieman loppumassa. Turnausvoitto on aina turnausvoitto ja se onkin upea asia pelaajalle kuin pelaajalle, mutta ennen Grand Slam -turnausta ei ole ”suotavaa” pelata itsensä sentään finaaliin saakka.

Roberto Bautista sai juuri täydellisen määrän lämmittelyotteluita ennen Australian Avointen käynnistymistä ja se onkin alkanut espanjalaisen kohdalla tuottamaan hedelmää. Roberto Bautista on suhteellisen tasainen pelaaja ilman selkeitä heikkouksia tai vahvuuksia, joten siinä mielessä hieman normaalia peliesitystä korkeammalla tasolla espanjalaisella on mahdollisuus varsinkin yhden erän voittamiseksi. On muutenkin todettava, että Roberto Bautista periaatteessa liikkuu tästä kaksikosta paremmin. Roberto Bautista tulee varmasti sekoittamaan mahdollisimman paljon pelin tempoa, koska se saattaa olla paras tapa horjuttaa isokokoista argentiinalaista. Juan Martin Del Potrolle pelaaminen hurjassa helteessä on todella raskasta, sillä kuitenkin pituutta argentiinalaisella riittää. Kaiken kaikkiaan Juan Martin Del Potro tulee jatkoon menemään, mutta suoraan kolmessa erässä argentiinalainen sitä tuskin tulee kuitenkaan tekemään.

Veikkaussivut | Tuomas