Bayern Munchen - Barcelona 23.4.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Tiistai-ilta tarjoaa ottelun, jota ei voi olla katsomatta.

Bayern Munchen – Barcelona, merkki 2, kerroin 
Bayern Munchen – Barcelona (+1), merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 3,41 | 3,42 

Jalkapallon Mestarien liigan illan ainoassa ottelussa yhteen iskevät kaksi kenties Euroopan parasta seurajoukkuetta, saksalaisjätti Bayern Munchen sekä espanjalainen Barcelona. Kyseessä on otteluparin ensimmäinen kohtaaminen. Toinen ottelu joukkueiden välillä tullaan pelaamaan viikon päästä keskiviikkona Camp Noulla. 

Barcelona ei ole tällä kaudella ollut samaa tasoa kuin Pep Guardiolan parhaimpina aikoina. Mestarien liigassahan Barcelona on ollut ongelmissa niin italialaista Milania vastaan kuin myös ranskalaista PSG:tä vastaan. Molempia joukkueita vastaan Barcelona olisi ihan yhtä hyvin voinut tippua jatkostakin. Barcelona selvitti vaikeat paikat ja osoitti jälleen sen, että minkä takia joukkue on tälläkin kaudella Mestarien liigan voittajasuosikkeja. Jokainen Espanjan liigaa seuraava tietääkin jo valmiiksi sen, että Barcelona on ollut täysin ylivoimainen tällä kaudella. Edes Real Madridista ei ollut tällä kaudella La Ligassa Barcelonan haastajaksi.

Barcelona lepuutti viikonloppuna useita tärkeitä pelaajia juuri tätä ottelua ajatellen. Se olikin erittäin fiksu veto Barcelonan valmennukselta, sillä Barcelona joutuu nyt hurjaan testiin. Lionel Messi on toipunut pelikuntoon ja se on vähintäänkin mahtava asia espanjalaisjoukkueen kannalta!

Bayern Munchen on ollut kenties koko Euroopan paras seurajoukkue tällä kaudella. Bayern Munchen on kotonaan tottunut tekemään lähes aivan mitä joukkue haluaa. Edes italialaisjätti Juventuksesta ei ollut Mestarien liigan edellisellä kierroksella saksalaisten haastajaksi.

Maaliodotusarvo on normaalia ottelua suurempi, joten otteluun voisi hyvin lähteä ennustamaan useampaa maaliakin! Ei siis olisi missään tapauksessa väärin lähteä pelaamaan esimerkiksi yli 2,5 maalia -kohdetta. Barcelona on pallollisena Euroopan paras joukkue ja vaikka Bayern on kotonaan erittäin hyvä prässin kanssa, uskoisin Barcelonalla olevan tässä ottelussa sekä koko otteluparissa hyvät mahdollisuudet jatkoonpääsyyn.

Veikkaussivut | Tuomas